Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
新聞還新聞 對外外交冇咁講 一事還一少
有冇佢twitter link
敖生Far-right既判斷邊度黎?
係香港點先算係Far-right?
有幾far有幾right?

邊一小撮人,有幾小撮?
small but vocal,係唔係即係呢一小撮極右分力有能力左右大局?
咁呢一年係唔係姐係有far-right從中作梗?

冇人帶風向,呢D問題敖生必須解釋
其實樓主中肯 語氣好好
做政黨請有對人民負責嘅氣度
家下係大家夾錢俾你出去
Push
唔駛幫佢兜,就係佢用美國政治背景自己將香港抗爭拉埋Far-Right黎講

佢要解釋
留名睇河童雙重標準
人地係華盛頓做既野 多過我地一世人做既野加埋一萬倍添呀
笑撚埋右都唔得掂
quote比我
連袁弓夷都唔敢講呢句
都唔知你用咩自滿
你同林鄭班3司12局有咩分別
都係代表香港人
冇得唔表態啦 成個美國都嘈緊
根本就係共諜
倒米衰撚過熱狗
熱狗頂多都係hea做
發現弱智傻閪一隻
傻仔一名,唔撚識公關
我唔係熱狗🌭️但真心唔明反Trump做乜,
仲有你係美國係咪貢獻一定大過手足?屌你老母咁囂張,之鋒搞搞去唔該!
呢兩日好似有股風要批鬥眾志及其他出名黃色人士,各位手足都記要有自己分析,勿人云亦云。
yup yup 你高興就得啦
我quote " there was a “small but vocal” group of far-right pro-Trump people in the movement who celebrated his rhetoric."

我想問 佢都講事實 政治光普咁大
有右就有左
有人支持有人反對 有咩問題? 明顯佢比人capture 左呢一句
leftie mindset: 你唔認同我講既野 你就係far right/熱狗!
你全家比黑狗輪到生性病黑死呀傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞