Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
人地高學歷歷史學者加上成個運動既幕後參謀黎,邊似得班社會底層黑衫極右分離分子,生出黎條命就低賤啲命定係幫班小政棍做血饅
On9㗎佢?黑人問題係得Trump呢4年先有
認真
未見到敖生請辭
我呢啖氣吞唔落
繼續屌緊
侵侵有份起猶太集中營,侵侵有份隊冧Martin Luther King,邊個撐侵侵就係反人類既公敵
比D掙扎
無之鋒等中箭一眾高層包庇 佢可以仲留喺度串柒柒咩 所以話成個中箭都係冚家產黎
一早block左你
ig啲post真係好小學雞
以佢氣量 見識 心態 無咗香港人光環根本乜都唔係
兄弟爬山最忌係有呢啲自大狂 無限放大自己 忽視其他手足付出 挑起鬥爭
成玩左右都未識分,係唔係都話左膠嘅連登仔話人玩標籤
已封鎖會員 好難忍耐
因為twitter就係一個咁垃圾嘅平台
左翼當道
分分鐘你求其落hashtag fuck trump 已經百幾個like

老實講我係twitter做左咁耐“任”,多謝咗咁多議員
我都覺得好似淨係得啲右翼同我哋circle jerk
左翼根本wfc

其實有佢9up下都可能會炒熱返左翼對我地嘅關注
我地

堂堂香港駐DC外交部長敖先生
邊個影響力大D
第一日聽佢個名
TRUE
玩開TWITTER戰線就會知
左派真係完全WFC既態度
得右翼會多啲交流
好d呢條柒頭學吓岑子杰,不停講呢場運動佢只係參與者之一

喺中環和你lunch是旦一個手足英文都勁過你,學識都高過你啦。。。。
純粹覺得百步笑五十步好撚好笑
咁叫回應咗?當人on9 ?
佢IG瘋狂串侵堆圖又咩意思??解釋下先啦
仲有咩far right呢?香港邊撚個係far right? 睇過
兜得好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞