Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
而個post就屌緊你而啲柒頭啊
呢條友邊位呀 你幫香港人做左好多野 睇過有幾多
上次黃之鋒戰狼式外交屌柒德國外長 人地話你港獨份子 你就屌柒人 教人地咩叫劉曉波xxx xxx維權人士
你又邊位呀 香港人代表去屌柒德國外長 屌柒人又想人地幫你
今次呢條撚樣 你又邊位呀 幫左香港人好多
你係唔撚係大學上莊玩到上撚左腦 high大左
眾志係做左好多野 不過好多都係美國民主派果邊
你地搵民主派幫手 我唔可以搵共和黨幫手 智障
慢慢當政黨同大學上莊一樣 玩玩下
戰狼式外交睇你地行到幾遠
親dems
唔等於要係個人偏見下屌我地手足Far Right
假假地算半個政治人物
但係講野唔用腦
對住D自己唔撚識既野亂咁up
返去讀多D書啦仆街
係咪已被支共收買?美國之音都被支共滲透十幾年,終於被Trump 踢爆
做人冇關公收得皮啦

係老美聽過佢集會講下野 都覺得條友串串貢咁

如果比佢入到立法會 一定同蟲泰一樣係政棍
大家捧眾志造神咪搞成咁
幾時有捧過最多叫幫手講下野
但呢條友一朝得志以為自己好撚威威就係一撚定
我睇晒成個 guardian 搵得一句 話係得一小撮人係支持trump 你搵到第2句?
你咁樣同納粹有咩分別?
bruh
推呢個
比佢呢種思緒混亂亂話人Far Right White Supremacist 嘅人幫香港人遊說香港真係死得,大家應該要去Twitter 宣告Jeffery Ngo doesn't represent Hkers
我唔知GPHONE 果D啦
但就咁睇呢條友 你就一定冇諗多左
佢真係當自己carry緊香港人
屌你人哋quote 埋個回覆俾你
你都要扮睇唔到係想點撚樣
邊撚個黎
呢啲咪唔明顯 你自己都認 佢有冇好撚明確話大部分人都係極右?
佢咁係幫手解釋 同整個假野出黎推晒比唔存在嘅人
there was a “small but vocal” group of far-right pro-Trump people in the movement who celebrated his rhetoric.

佢自己都有講極少數
大佬政治光普咩人都有
同佢講少數
敖生Far-right既判斷邊度黎?
係香港點先算係Far-right?
有幾far有幾right?

邊一小撮人,有幾小撮?
small but vocal,係唔係即係呢一小撮極右分力有能力左右大局?
咁呢一年係唔係姐係有far-right從中作梗?

冇人帶風向,呢D問題敖生必須解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞