Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
捐錢俾呢D傻仔係D深黃傻仔先做得出
我正式與眾志割蓆
連登仔唔係一個人

外交點同論壇圍爐

逢係上街反支共就係far right all lives matter 點解要歧視共匪?
tankie話香港人收左cia錢搞帝國主義對抗共產主義烏托邦中國呀
扮唔明姐
慶過火屎仲有乜野心
坦白講
He is nobody
眾志另外推一個正常人上去Lobbying效果完全一樣
人哋唔撚係睇你Jeffery Ngo 所以開門俾你啊
純粹因為眾志endorse佢身份咋
面對中共滲透,
五毛密集的攻擊,
眾志已疲於奔命

國際遊說我一點都不懂,你們是專家,

希望大家互相體諒吧
用黑警呢個字之前使唔唔使check過每個警察都係黑警?主流連登仔咩質素大家心照啦,學埋啲支那人講一碌鳩打一船人
係咪搞笑啊佢平時都係坐喺華盛頓後面唔出聲嘅咋喎
咁點呀
呢到不嬲係有自己立場
上年6月前都係咁
我地無代表香港人出去發表偉論喎
原來你覺得有白警
佢呢啲人咪就係得咁既質素囉
臭蟲論
錦鯉又有乜高見
係後面尻笑玩頭髮陰
就算要爭取左翼支持
唔代表要直接將香港支持Trump嘅人直接標籤成far right
佢有冇諗過咁樣只係會令左翼可以加以抹黑香港嘅示威
簡簡單單同人哋講我哋都反對Police Brutality
我哋認為All lives matter
會為南亞死者發聲
我哋爭取嘅理念某程度上同美國示威緊嘅人一樣
簡簡單單唔得㗎
仆你個街
要用呢啲冚家剷沒黑嘅手法去爭取左翼支持!?
呢個只不過係馬後炮嘅解釋方法
佢一日唔另外公開出篇文向西方媒體解釋以及再辭職
我會繼續追擊佢
咁twitter班傻仔都係論壇圍爐啫
要呀 提得幾多得幾多
笑撚死
屌po主老母!

‪再推 內部鬥爭?‬
收撚埋佢啦 ‬

‪佢地屌Trumps vs 你屌眾志,你仲難睇過眾志。‬
‪佢係對外,你系槍口對內。‬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞