Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
up
Be humble please

我屌你眾志個撚樣,出賣義士

敖卓軒你個撚樣夠膽睇唔起出過力,坐緊監,甚至犧牲咗既香港人?

好撚柒
【敖卓軒】黃之鋒,件事根本唔關你事
https://lih.kg/2067525
【敖卓軒】黃之鋒,件事根本唔關你事
https://lih.kg/2067525
好失望,其實都講得好明白,大部份係敖既個人品德問題,踩手足,claim credit, 除非其他眾志成員都係咁諗,依家感覺就好似扮睇唔到敖既言行,再用國際線威脅大家咁,我知之峰周庭果d都付出左好多,我好欣賞你地。但我始終都覺得係敖係佢自我膨漲既態度上要有一個交代,咁樣包庇同政府官員唔洗問責有咩分別
屌你老母 呢單野未撚完

如果敖卓軒失言,無後果,然後推黃之鋒出黎頂罪就無事
咁香港眾志叫乜春香港眾志啊?叫卓軒黨算啦屌你老母
公投結果出左,63%支持敖卓軒退位

https://twitter.com/joelllammmm/status/1273276632107630592?s=20

不過佢地唔尊重投票結果
叫卓軒黨“都一撚樣”
原來係呢件柒頭
當時我仲話搵件咁肉酸嘅出席呢d大場合
新泛民式民主
人哋厚道唔當面屌鳩你啫
下次做嘢就見真章喇
我做既野勁過你垛一百萬倍!
好失望,其實都講得好明白,大部份係敖既個人品德問題,踩手足,claim credit, 除非其他眾志成員都係咁諗,依家感覺就好似扮睇唔到敖既言行,再用國際線威脅大家咁,我知之峰周庭果d都付出左好多,我好欣賞你地。但我始終都覺得係敖係佢自我膨漲既態度上要有一個交代,咁樣包庇同政府官員唔洗問責有咩分別
這次事件是敖卓軒先把支持特朗普總統的香港人打成極右派,污名化與敖氏持不同政見的手足。我們深明大敵當前,一致對外的道理;但當敖卓軒帶頭違反這原則,與支持特朗普的手足割蓆,在國際線以自己及眾志的話語權背刺手足時,則別怪手足不信任敖卓軒,要求敖卓軒退位讓賢。
是的,在沒有法律的約束下,敖卓軒及香港眾志是可以無視這份聲明及上述要求的。我們頂多只能抵制眾志的籌款、杯葛眾志的國際遊說及行動等作有限度的反制。我僅此希望眾志憑良心,答應上述兩項訴求,回應大眾的呼聲。香港人的籌碼極為有限,兼之國安惡法將至,人人自危,我們實在容不下香港眾志再三虛耗香港人的籌碼!
一朝得道, 語無淪次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞