Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike

佢話我地係五毛wo
佢肯認錯會改善嘅咪算囉
如果唔係比佢上位佢咁樣嘅處事態度
眾志係不久嘅將來應該收皮
依家大家都輸唔起
希望條友可以以大局為重而唔係玩玩下柒柒下

之峰肯吸收但落左黎

私怨L上去接佢位就大獲
算啦樓主
唔好為啖氣
我記得你有好多高質post
係資深高質會員
不過有時唔好咁衝動

我今朝都有係道留言屌左成段啦
依家暫時可以 再睇睇

之鋒 咁多年黎
咪又係風火輪過好多次
咁唔通人地有咩俾人屌 做左錯
就要人永不超生

之鋒依家呢期咪上番正面囉 (我都唔敢講係神枱左未)
咁我都試過反之鋒啦 咁多年黎
咁依家就梗係欣賞既 (我唔知你都支持定點啦)
就我本人咁講 眾志基本上反左好耐
果陣果d 咩撚野自決 自決派 句野本身又on9
最後仲要因為呢個term而被DQ 係柒到不能形容
咁到左呢個到步 都叫同路人
我又覺得 又唔太好因為俾人屌五毛 而令本身立論邏輯有改變
敖:我直接見美國民主黨啲權貴添啦挑!你班極右五毛
佢態度好有問題 當自己救世主
雖然twitter嗰班熱狗確實那aggressive
原來咁早已經有問題
佢支持蟲泰呢條廢柴,幫熱狗吹奏就算鳩數啦。
咁你講乜撚野呀
而家條友有問題呀
有冇屌錯呀?
一野就屌鳩連登仔講野一定岩?
咁你有冇根據話呢單野連登仔有問題呀

而家邊撚個唔禮貌先呀
你唔撚係連登仔呀
佢以為真係靠佢游說美國先會理香港呀?
冇香港人出嚟行佢游說條撚咩
以為自己邊撚個 有個光環喺身
人哋睇起黃之峰咋你估係你條二打六咩
其實佢話自己係華盛頓為場運動做嘅嘢多千倍萬倍果句應該只係同緊熱狗講
不過身為政治人物公開自誇同串嘴回應人地嘅tweet又真係幾肉酸要學下gphone嘅圓滑

至於叫far-right嘅問題
我只能講本身香港人對左右嘅概念都係好撚混亂...
問題係,佢認為所有屌佢嘅人都係熱狗

其實根本唔係

香港大眾只係不惜一切想贏,好多人連命都可以唔要,根本無諗Trump點好點好。佢哋班友,肯定唔剩係諗點贏!

Trump有家幫到手,咪撐
之鋒有改過啦
根本唔撚同
錯就要屌
就係冇認
仲話批評佢嘅人係熱狗
咁又唔好鬥最多
好多手足搞展覽遊行都出心出力出錢
但唔係得眾志一個
啲撚屌城邦白卡仔又借啲二吹捧陳雲
我當然知大部分抗爭者都係視Trump為互惠互利嘅關係
不過果個RealDeusVultHK 擺到明係侵粉同典型熱狗口吻,唔係撐敖,但唔認為佢有將佢自己同出去前線捱果班手足比較
佢就同呢度大部分人一樣
一少少野就話人熱狗
真係無話錯
侵粉
熱狗

你又點知呢個ac背後唔係普通人?

我被人話過太多次熱狗,聽到懷疑人生

其實只不過係唔討厭熱血公民,that’s it
如果你認為係自己網名加#MAGA都唔算侵粉
篇tweet嘅內容睇唔出熱城派支持者嘅特質
咁我諗我冇嘢補充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞