Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
反侵都要理據架麻
無任何論點順遂就屌鳩人引人反感
大佬呀你代表緊香港
我要搵流氓代表我地不如搵劉馬車啦
之鋒個人正氣條腰咪直
啲人似狗條腰梗係寒背
allegedly
除咗人身攻擊個ac,咪即刻又係無point
認真mode 其實唔難
取代條ON9有幾難
握手要firm handshake呢d可能都要人教
大佬呀你有冇睇我内文呀?
我淨係講句點解連登講既野一定正確?我諗到相反既野係咪我錯
同我有話過敖卓軒岩咩?
我淨係講句野就起鋼話我係打打。大家都係手足 可唔可以禮貌小小呢?
我有邊句冇禮貌請指正
咁呢單野邊度唔正確呀?
講未呀
咁果時行刺何妖連登係咪有一大班人話佢係鬼,正確嗎?
已投
P推
乜好大鑊咩?人地美國佬根本don't give a shit,Macro Rubio都未出聲啦,人地共和黨㗎,有即刻話唔撐香港人?成班連登仔又話人垃圾,又話人影響香港人形象,真係得啖笑
而家佢周圍辣火頭 出post叫佢收手有咩問題?
你喺呢個post講行刺何妖做乜鳩
搞事個個似係你喎
吓。。。咁我可以講咩。。。
想回應句你咪又係眾人皆醉我獨醒嗰啲柒頭收皮啦又我錯
上面大家講左既野我又認同冇野補充。。又見到有野同時又有意見又唔比發表。
點解你可以先入為主認為人地係打手 搞事呢?
提行刺何妖係你話既 咁呢單野邊度唔正確呀?
由頭到尾都係你自己搵野俾人屌
人地而家叫敖卓軒唔好成隻小學雞咁周圍搞事
你就話連登講野係咪一定正確?
我想問咁係咩意?而家有話錯佢
問你邊度有錯又唔講
你唔係搞事係乜
依家話佢係冇錯wor 但係我回應返人地果句又我錯咩?咁我冇野補充就走嫁啦。。。有野補充咪回應lo..
問你邊度有錯又唔講
行刺何妖單野
其實你係中學畢業未
何妖單野同呢件事有咩關係?
咁你又要我回覆又話人畢業未又唔可以講

我可以做咩呀!出Post 係咪有例要守嫁。。
大佬呀!我回人一句野你就由琴日追到我依家又話人打手 搞事。我好後悔回應你呀
我都係想回應句你咪又係眾人皆醉我獨醒嗰啲柒頭收皮啦依句渣
原來真係弱智
你睇清楚而家呢個post講啲咩先啦
關何妖咩事呀咁
你啲論據可唔可以貼返題呀
學好啲中文啦仆街仔
關何妖咩事係你話有咩做錯我咪講依D做錯左既事lo 咁你有冇睇清楚我内容先,我由始至終都係講緊眾人皆醉我獨醒嗰唔啱,係咪一定要想同諗法不容異見
你就下下人生攻擊 都唔知點解你可以咁燥。。
你唔再人生攻擊冷靜先再同你講嘢
問題係你將兩樣完全唔關事拉埋嚟講
真係覺得冇問題

算啦 你第一句其實已經係搞事 放低句野就算
佢屌鳩你懶係眾人皆醉有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞