Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
垃圾
同今次件事無關係架
你本身同兩邊又傾又砌係無問題
佢依家就係take左dem條line
同眾志牌頭話支持侵既人都係極右,咪即係偏向民主黨囉
仲未計條友本身已經反侵反到傻,兼夾咁樣係出賣香港人
咁都無問題?
衰在白票撚
日日叫人白票真係好on9
佢IG PRIVATE左
推~做國際線代表香港應該有返D水準唔該
講到自己為場運動付出幾多真係好令人反感....
Ig private埋
明明cm都冇幾個
好彩有cap低story
想private左扮無事
唔係反對 BLM問題
你試下企響共和黨既角度
BLM 跟本就係美國民主黨騎劫,用來打擊侵選情
All Lives Matters (ALM) 相反係共和黨反擊既 tag
用得呢d hash tag 就係踩左入兩黨紛爭
要 take side,就留響香港上連登
唔好去美國做遊說
做尻嘢唔屌唔通讚呀
兩邊都尻咪兩邊都屌 有撚問題
進攻功能組別就唔on9
議會抗爭就唔on9
得罪講句,起碼都sunny wong先有資格講呢句啦
佢呢啲不知名既柒頭算老幾?
push
咁眾志係美國民主黨嘅香港代理人呢點唔難理解啦,gphone仲話過蘋果出信俾牙侵都話佢點同民主黨交代
佢華盛頓好重要㗎?
ig嗰張睇到眼火爆
唔係你開po屌都唔知邊撚個

眾志究竟畀啲咩人入咗去?呢個又咁上次日本登報公器私用條柒頭皮又咁
呢啲「國際線」算點?用香港人流過嘅汗同血幫自己面上貼金?
每次都要見到豬隊友
唔係話要割 但大家授權比你 唔係比你咁用

gphone 都識講要搵 bipartisan support
好心就唔好將自己反侵諗法講出嚟

同埋你咁自大香港人真係可以隨時拉返你落嚟
美國都係當你有香港人consent先聽你講
唔係因為你叻啊
agger
眾志咪就係香港人政治戀童癖嘅產物
都唔係第一日嘅事啦
唔拉返班打靶仔眾志落黎我地就唔叫連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞