Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
G峰都好清楚自己係靠手足流嘅血先有呢啲光環
呢條友就以為自己真係咁把炮
比例問題
撐trump佔9成
睇正負皮就知

死得人啦
林鄭月娥都好有料
唔好引戰啦
一句姐,係咪真係千萬倍
你話係既咪係,民眾會分辨到
都話重點唔係撐trump反trump
1+1=?
答岩比粒糖你
一早block 咗你條柒頭
你有料你上去代表香港人囉
無人阻止你
敖卓軒係邊撚個, 可以定議香港人既立場
即係有做過嘢就可以亂代表人
連登就係民意咁死得啦
最後還是會反美反帝,就係咁解.
玩耐D就會連同BLM/ANTIFA 導致嘅暴民去搗毀美國國父像嘅喇,因為美國國父真係右, 虔誠嘅新教徒嚟. 班友係英國都去搞丘吉爾像啦.
所以美國新政策下唔再批中國嘅理科學生,而開口鼓勵歡迎佢地去美國學好法律,憲法,特別係建國時嘅憲法點解會係咁與別不同.
屌你老母見到呢個comment 真係燥。首先極右嘅定義你分唔清,就唔好衝出嚟柒。
何況你講果堆唔係大部分人符合大部分條件,一人符合一樣就入哂全部人都中哂呀?
就算全中都唔撚係由果條友咁低質地同我哋咁樣樣割蓆,唔撚識顧全大局就連為香港人發聲嘅機會都唔配有。
再退一步說,佢屌我呢個鍵戰我本人係冇所謂,屌埋流汗流血死咗坐緊逃亡嘅手足嘅香港人我一定十倍屌番轉頭。

如果你係同路人唔該你都反省下,係引戰五毛就當我on9 咗一次,係引戰on9 我就屌多次你老母
你未就係左膠囉. 上網能解決人的問題?
智慧人的心居右,愚昧人的心居左
叫佢翻黎香港啦
辛苦佢啦唔洗佢打國際線
我兩邊都唔撐,雖然我個人對trump 好感大啲。
gphone依單野唔好玩冷處理
佢上開連登實睇到 佢如果玩冷處理就證明佢本質同泛民班人一樣
咁耐熱門都係得300正評
根本大部分人都觀望緊,或者don't care

林鄭推逃犯條例
你:你有料你上去做特首囉 無人阻止你

佢係代表香港抗爭者,佢既一言一行都係至關重要,我地唔監察佢我地全部都玩完
只係立場唔同,唔係分化。
但係態度惡劣唔識尊重自視過高就唔應該做代表發聲,對所有人都會好危險。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞