Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
比錢養戰狼,出去咬完人,仲要反咬自己。
真係冇諗過佢會屌7南韓總統、德國外長
德國外長抵屌既
但係點解要搞埋美國總統先
我覺得你要人幫手都客氣啲吖,未見過人咁玩外交,除咗中共之外
只許自己屌柒侵侵 不許人地寫信比侵侵求助 中箭仔
下?
眾志唔係得羅三七咩?

另外仇好似唔選港島架?
Sor打錯

中箭先岩

我真係唔係眾志打手
眾志咁都唔割佢想點撚樣?
係咪要俾佢條柒頭毁左國際線?
點撚樣啊眾志搞咁耐仲未回應係咪代表完全認同敖卓軒啊?

你地政黨有政治立場唔緊要,但唔撚好將你地反侵呢樣嘢套撚落晒所有香港抗爭者度

Bipartisam呢?再唔回應就算未去到一舖清袋,都會大幅破壞黃之鋒周庭辛辛苦苦建立返嚟香港人對眾志嘅信任
唔係
眾志唔係成日睇連登架咩,幾時肯回應下
死開啦條柒頭
我們也希望外界不會誤以為香港人偏袒美國任何一個政治派系,而是看到香港人正在追求美國整體所代表的核心價值。
踢出黨算啦
通常之鋒屌人都係喺佢個人fb出post
利用香港人民意推佢地上黎
就有本錢比人睇中 終於比美國民主黨睇中咪發囉
香港人流血 佢地升官發財 都已經做得好撚明顯了
大事大非既時候
係人係鬼好易睇
賣港既人始終都係賣港。又可以考古下gphone一向係點。。其實佢可以直接去口交部番工算啦
家下呢條友講既野。佢老頂無理由唔知。無得割架喇今鋪佢地
up
咁上得twitter嘅後生美國人都係覺得trump極右架啦
ngo係取悅佢哋啫
又要再講多次
條撚樣擺到明食香港人血饅頭
依家歸左民主黨邊
日後dc有大水喉照住
香港人理撚得你死啦
香港眾志請回應!
眾志再攬條垃圾 一齊foul走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞