Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
我冇講佢我唔Respect
但係佢而家做既野好令香港手足難做

佢而家係用佢一個人既言論
去定性手足自發做既抗爭行為
呢一點已經抵觸左兄弟爬山既觀念
我係講緊比佢cap圖位twitter手足有做實事
佢本人有無我就真係唔知
我見到就似豬隊友多d
冇fol佢ig
第一次睇第二張圖
原來佢係用呢種態度搞外交遊說
有冇咁小學雞...
我都唔like見到trump就出晒力奶
明明係兩黨推佢先有行動,開頭佢直頭話香港會自己搞得掂
但都唔會話將嗰班人定性做far right
食屎狗跟啲美國左翼口吻逢係trump支持者必定係far right
far 你老母
佢地個idea一路都係奶Dem
咁Dem上到位嘅就可以出手救香港,咁佢地就key player,個光環勁過超新星爆炸
外交遊說唔知
但係私人IG 口沫遮攔
點代表到眾志?
twitter都見班住NYC LA嘅左膠
我都係會幫Gphone口
Gphone打跨黨派支持冇問題

但係呢個敖生親民主黨
同時又狂屌香港手足親共和黨
就根本係出於自身感情
我無過住LA就係左膠wor
屌又係呢d以為自己好型嘅柒頭
收撚皮啦
左膠is ok
正常

但係唔係香港眾志既Chief Researcher呀

公器私用鬧得冇錯
你問我就真係左膠都唔ok
useful idiot
同意
IMO
He mixed up his own opinion and his role given by the Hong Kong people.
連登仔又撐trump又恐同又日日黑鬼黑鬼咁叫人又性別歧視又仇富都唔叫極右
而你嘅理據只係原來因為有人右過你,所以你就唔算極右?

你班友匿埋喺keyboard後面咁口響,人哋係用自己公開身份咁投入運動,你肯定自己可以同人比較?
讀死書啫
不過好似幾串下
香港連美國人心中既右派都冇,談何極右?
你知唔知乜野係極右?

就係因為好多人唔可以公開身份,我地先要監察一D為我地發聲既人,指出佢地既錯處

你覺得做梁繼平好好玩?根本倒果為因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞