Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
公投結果出左,63%支持敖卓軒退位

https://twitter.com/joelllammmm/status/1273276632107630592?s=20

不過佢地唔尊重投票結果

香港眾志
投票結果 唔尊重
網民留言 唔尊重

連登仔如何胸襟廣闊,都唔能夠一次又一次俾你地班仆街撚,唔撚聽人講,俾你地串撚到我地仆街架?香港眾志。
敖卓軒在華盛頓可能繼續衣香鬢影,但普羅香港人能夠從獨買民主黨 (或共和黨) 得到甚麼?甚麼也沒有。

我屌你眾志個撚樣,出賣義士

香港眾志,如果敖卓軒可以騎劫香港眾志既政治意志,而你地亦變得傲慢到睇唔起義士,你地冇資格代表香港人。
佢條仆街仲要自命清高
佢嘅偉論唔撚代表香港人
背棄義士 踩住佢地上位
好心佢退出
個POST開始變左質, 玩網絡批鬥&欺凌
利申, 唔識佢
係,直情出賣義士程度
好失望,其實都講得好明白,大部份係敖既個人品德問題,踩手足,claim credit, 除非其他眾志成員都係咁諗,依家感覺就好似扮睇唔到敖既言行,再用國際線威脅大家咁,我知之峰周庭果d都付出左好多,我好欣賞你地。但我始終都覺得係敖係佢自我膨漲既態度上要有一個交代,咁樣包庇同政府官員唔洗問責有咩分別
超級仆街黎
屌佢敖卓軒個撚樣
吹撚到自己係華盛頓做既野比人地所有人一世人加埋做既野多千倍萬倍。

呢句說話係好仆街,
仲借勢唔真誠道歉。

依家就俾巴打完全睇到整個香港眾志既傲慢

佢China還China,香港冇選擇同邊一邊合作嘅餘地或者本錢,兩邊都要
Who?
其實真係好自大
唔係可以lead到人嘅材料
邊個來
https://www.bbc.com/vietnamese/world-52989821

google 英文翻譯:
Regarding this, Jeffrey Ngo said: "As a democracy movement, human rights, Demosisto supports the Black Lives Matter struggle. And as I observe, many Hong Kong people are the same."

香港眾志及敖卓軒,又出賣香港人

我地對Black Lives Matter冇意見呀!
咪撚代表我地香港人呀,仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞