Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
你反Trump我尊重
我都唔鐘意Trump

但係而家D人屌你
唔係因為你反Trump

第一
你片面地,用強烈個人意向將所有舉Trump標語既人劃做極右

我同你講乜野叫極右
呢D叫極右

香港既手足係唔係呢D,你自己心知肚明。

你又知唔知,舉標語既香港手足有幾多真係全心全意相信Trump係香港獨一無二既全能救世主?

好多人都只係想以Trump作為切入點令美國幫香港,所以最應該了解成件事既應該係你

第二

你既口氣唔該收斂下,唔係你好快玩完

呢張就係最把幾火
我真心想講:你食屎啦!
你坐係華盛頓就以為自己超然
你不如番黎睇下有幾多人甘願犧牲自己去成為你檯面上既證供啦好冇
人地話你係Spy咪由人話囉,當5毛炸嘛

冇諗到過左咁耐仲有你呢D自視過高既人,

你可以係美國同大人物講野、受訪,唔係因為你勁,係因為我地交左個責任比你

香港眾志理應係香港未來其中最成熟既政黨
以你咁樣單單打打既小學雞嘈交語氣,冇可能做到落去

黃之鋒同周庭等等千辛萬苦救番起既香港眾志,好快又會毀係你手上

成熟、忍耐、理智
做唔到既,我地香港人好快就會踢你走。

我地捧到黃之鋒上番神枱
就一定踢到你敖卓軒落地獄

佢撐邊個我冇所謂
佢係左翼左膠我都冇所謂

但係亂嗡廿四仲自命不凡
我就好有所謂

自己舒舒服服係美國就屌東屌西
香港打緊仗,每一日都係納粹政權下既波蘭
你仲得閒屌香港人?
係咪個頭有pat陰個男仔
條友好自大
阿ngo 如果你有睇Post be humble呀
呢個post就係要屌撚柒佢
大家唔好停,要繼續屌

屌到佢收聲
一係就退黨

香港危急關頭仲比一個咁自大既人上位
一定累死好多人
香港人著黑衫出街都比人打爆頭
條撚樣係美國話自己付出會比我地多千萬倍?
記得有條撚屌係香港人權及民主法案聽證會
坐係後面傾計笑笑笑玩陰
屌你鏡頭影能曬
敖生,隔離post都係清一色屌你
一係反省,一係退黨

眾志係英媒The Guardians 訪問同侵割蓆,話撐侵香港人係極右
https://lih.kg/2065648
佢cap圖果位手足
twitter線我都見佢會手寫信寄比外國議員
政治理念大家可能唔同
但佢做好多野我係respect
香港根本無撚係極右
抵屌啦
邊位呀
佢係咪覺得香港有 neo nazi
日日有手足要上庭 準備要坐 條撚樣好唔好意思話自己付出多過你千萬倍??? 老實說 我唔睇post 我都唔知條友 係乜水做過啲咩
睇佢口風,係近Progressive Left
開口埋口 White Supremacists
我估計係左翼近Antifa級數

利申尊重左翼,
White Supremacists係存在
但係個字唔係比你咁亂用亂屌
唔好將個人意見凌駕我地度

Trump撑唔撑人權我唔知 亦冇所謂
我淨係知滅到共先會有人權
滅左共香港人自然可以處理到香港人權
滅左共北韓亦都有人權
滅左共世界就會美好好多
neo 佢老母
民族主義國族主義頂多係右
有排都未去到極右
左膠最乞人憎係逢右必極右
香港個情況根本好複雜
Who?
諗起件wilfred chan又係令人好想私鳥佢
JEFFREY NGO YOU CANNOT REPRESENT HONG KONGERS

幫手tweet返比Trump睇

呢條友宜家開始當對家處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞