Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
咁L 串 等收皮啦 以為自己好威水?
老鼠屎
屌你老母仆街仔
敖卓軒呢
就不學無術
自視過高
blm 原來係呢到反對? 講真 blm 都係一個主張 黑人平權 黑人爭取自已權益而上街有咩問題 (唔好拉打劫一齊講)
我香港人要5大要求 黑人有要求 又有咩問題?
一定g phone 自己都玩緊戰狼外交
blm有咩問題?
眾志呢班小學雞冚家產
其實點解要咁在意陳雲同熱狗講過啲咩
你唔當佢哋係同路人就咪鬼理佢哋,我覺得咁樣回應只會令到佢哋越嚟越得戚
另外,態度方面真係好撚柒有問題,支持trump等如極右呢啲叫以偏概全
gphone at least唔會連開幾個po屌9 返人熱狗, 成隻小學雞咁以為自己好撚威咁, 推得你上去就拉得你落黎, 隻ngo真係邊撚個???聽都冇聽過
眾志係咁撚樣㗎wor
河童咪又係佩洛西前、佩洛西後
之前周杰倫嗰單咪又係咁
好撚威㗎 做香港政客 點玩膠都冇事㗎
都唔知白兵衰乜
人地真係講撚中哂
反眾志,支持侵
左翼係學術界主流,於是出現好多變質嘅左膠學者用左翼光環做好多排他嘅運動。佢只係其中一員,入面大把白左學術界人士都係咁諗嘢。
to be honest

香港啲政客都係俾呢班垃圾做

又自大又無能

不過 過幾個月 幾年 都係會含
用香港人牌頭
之後話係個人主張
咪同777做特首,話支持國安法一樣咁白痴
知唔知咩叫身份衝突?
你話我知689以個人身份支持23條有咩問題?
你睇番 眾志有去遊說共和黨 同佢地開過會
https://www.demosisto.hk/article/details/328

黃之鋒、羅冠聰、何韻詩、梁繼平、敖卓軒等昨日轉至參議院進行遊說,會見參議院外交關係委員會主席共和黨參議員里施(Jim Risch)和委員會民主黨少數黨首席議員梅南德茲(Bob Menendez)。
呢條友就直係正宗食人血饅頭喇

食都算,如果你做到嘢幫抗爭。依家就嚟大選就介入人哋兩黨之爭,仲on9到撰文屌人,國際線並唔係乜都試下做㗎
又鬥黃我屌你老母
靜啦
留返精神屌黑警啦
無錯,最驚最恐怖係
比外國以為佢代表好多香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞