[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
黑一花我覺得都未算跌
校園祭真係屌啦星
黑唔係問題,如果一花黑完玩心計玩得高lv我直頭就讚春場,但問題係佢黑完做低能嘢冇啦啦走去扮39話支持一花

校園祭直頭唔撚掂,拖之餘啲時間又亂,本來五等分好睇嘅其中一個原因就係主線推得夠快,結果去到校園祭就拉到勁長,長得嚟又好睇我唔拘,但又唔係喎屌佢老母,1234每人兩話就係為咗比啲女強吻風

跟住表完白以為要解428個心結,同埋春場條友喺訪談講過會留返一兩話比返風哥喺68話之後嘅心路歷程,點知春場冇咗件事
出版社我相信無俾壓力佢
應該係佢本人唔知發生左d 咩事
好想快d 完左套野

俾我嘅感覺係咁
冇啦啦拖拖下又突然間斬立決,我估可能佢本身諗住拖到第二期播嗰排完,點知最後定咗個檔期係2020 10月,就嬲9拿拿臨完啩,我真係第一次見漫畫拖下拖下但最後個劇情又快撚到on9
我都認為係佢本人問題,自我腰斬
四葉上位我真係唔覺問題大
但你搞乜無啦啦學園祭選妃,選得黎過程意義又冇乜....
真係為左完而完...

而且到頭黎其實睇唔到風哥選擇既原因
出第二期都無可能同步完啦
五等分event之後有rumour話係2019 10月番嚟,但之後先決定換公司,投標嗰啲都用唔少時間啦講真

其實輝夜真係幾好彩,個動畫真係睇得出條team好有愛,真係好有heart去整,五等崩就真係
選啱製作公司就一開始就領先左
A1本來做呢類就係上選(A1奶哂野既幾乎都係有戰鬥)
點知仲啱啱好成堆廚喺入面咪變神作

五等分....我唔係好明點解係揾手塚製作做
而且仲要係佢少有既solo製作
但點崩
賣女都賣贏輝夜呢下先。。。
五等分我自己感覺係近年出色嘅後宮漫啦,前期好睇得來又冇擺明係炮灰嘅角色,好過晒學不來偽戀之類
原來分左post
冇計
搞笑作銷量一向比較輸蝕

冇書記舞BD銷量可能分分鐘減半
同草莓根本係垃圾
五等份前面幾好
係去到後面春場無心機畫 變左垃圾

學不來偽戀呢類 Jump系鬼打牆好悶
我睇完想傾下每個角色點樣破自己個宿命去做條if線
雖然真係垃圾
但公道啲講呢啲炒股漫越後期越難畫
做得好收尾嘅作品少之又少
點解突然間變咗五等份嘅po
熟肉派奪權不成搵人騎劫,動物台常見手段
【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【二】之情報都是劇情
https://lih.kg/2074458
開定先
動物台政治
cls個班情報黨黎
推爆呢個先 估唔到星期一仲未有情報圖
情報師比人殺左?
抵啦放流料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞