[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
強帖留名
我覺得大佛笑係因為佢鐘意既人好勇敢咁去爭取幸福由心鄧佢開心
石燕黨黨魁
睇完最新之後睇返舊劇情真係豐富好多

大佛
人哋用成個漫畫都扶唔起一個真女主角 赤坂用兩頁將個女配昇華到同子安御子同級
想講好耐,有冇人覺得石上高二唔會再入學生會,反而會繼續玩應援團
今日睇返就知姐

當日真係don't know do wt
如果一開始大佛自己既定位係喜歡但知道有緣無份,咁就完全解得通。

你話要自己獨食就呷醋啫,自己無份食,又係 friend 底,當然係希望對家抱得美人歸啦。
當日啲人係諗

大佛覺得石上鍾意學姐,御子叉隻腳埋去一定輸,所以石燕愈早對御子愈好

好似係
睇邊個做會長啦

如果係狂犬 都可能會繼續嘅

反而應援團 冇左團長佢地未必會再入
唔會
因為應援團係運動會個時先會組
但學生會就有可能,佢係因為會長係到而留低
如果會長唔係到佢的確好大機會唔加入學生會
我想知我係咪過份解讀左
冇啦啦特登同石上打氣
我覺得你冇諗多咗
石燕黨lm
有無人一齊估下子安燕有咩計仔?
輝夜講得出自己諗唔出又做唔到嘅話
應該都係從渣男自爆方面著手
係 輝夜咁興奮既一定係啲報復大友個ex既行為
其實我唔覺情報師有講錯

尾兩頁係講緊 大佛對石上的喜歡 無辦法turn into love with 石上
但最後一頁又講返赤坂一路以黎講緊既野 就係喜歡有好多種 就算唔可以係埋一齊 都可以繼續喜歡一個人

好多人睇完就話情報師誤導 其實係咪自己閱讀理解有問題?
呢個需要信得過嘅人脈黎做
唔同人交心嘅輝夜又真係唔會向呢個方面諗
亦都唔會搵唔到人幫佢做
所以某程度上黎講
擅於社交嘅子安會諗到咁嘅方法都可以解釋到輝夜話佢卑鄙
又滿足到輝夜嘅嗜虐心
話個plan好嘅係冰輝
所以應該都係偏向會整死人嘅方向我估

btw你邊度鄉下?渣男
睇完今集,決定放棄白石加入石佛
渣男唔滿意咪叫返人渣囉
平時上開k島咁解
見有D係執着like定love, 有d睇完話大佛唔係戀愛感情, 我自己就覺得係, 至少曾經係, 但時機唔啱, 之後隨住時間推移就變左默默望住咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞