[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
買嗰陣要,之後睇唔使
你講嗰個係依家瞞佢嘅原因
不過我估緊嘅係點解大佛一開始就選擇瞞住佢,仲要由初中瞞到依家,就算伊井野日日提佢都冇爆響口嘅原因,即係瞞佢嘅初衷(係咪咁叫?
呢個位我好好奇,但赤坂仲未交代
石佛
動畫黨應該漫畫邊到開始睇?
建議由頭睇
由頭睇啦 呢套野無廢話的
伊井野可能求求其講佢成長左
最尾 (白銀果屆畢業) 做左學生會長
有新既意中人
跟住諗計想對方表白先

完 YEAH
一開始應該係唔想破壞伊井野嘅憧憬姐我諗
到後來大友事件,然後上高中之後兩人針鋒相對
就變到更難開口
而且伊井野戀愛腦個運作模式,你望下182石上答大佛嘅野
同伊井野講到底係好事定壞事佢都冇辦法決定到
所以瞞佢應該係合理嘅
調返轉頭諗大佛遲啲可能會用睇開咗嘅心態教化真妃
我佛慈悲打救眾生
諗諗吓其實成件事唔洗人提
早排伊井野跌斷手寫唔到嘢所以要石上幫佢抄notes
到時溫溫下書就會發現notes嘅字跡同封信嘅字跡俾一9樣
大佛係因為伊井野會覺醒對石上嘅感情先唔講
不過其實依家咁對佢都唔健康
你講嗰個係依家瞞佢嘅原因
不過我估緊嘅係點解大佛一開始就選擇瞞住佢,仲要由初中瞞到依家,就算伊井野日日提佢都冇爆響口嘅原因,即係瞞佢嘅初衷(係咪咁叫?
呢個位我好好奇,但赤坂仲未交代
一開始應該係唔想破壞伊井野嘅憧憬姐我諗
到後來大友事件,然後上高中之後兩人針鋒相對
就變到更難開口
而且伊井野戀愛腦個運作模式,你望下182石上答大佛嘅野
同伊井野講到底係好事定壞事佢都冇辦法決定到
所以瞞佢應該係合理嘅
諗諗吓其實成件事唔洗人提
早排伊井野跌斷手寫唔到嘢所以要石上幫佢抄notes
到時溫溫下書就會發現notes嘅字跡同封信嘅字跡一9樣
石佛黨有幾多個係睇過物語系列,而覺得垃圾君應該係配羽川?
講講下又係喎 就黎考試
要溫書就會睇notes
而且呢排都冇佢嘅心理描寫
加上佢同小野寺傾計嗰陣講過佢會日日溫書
分分鐘知咗都唔出奇
依家睇漫畫又唔想返睇太耐之前嘅劇情(動畫s1之類)嘅話
可以由周刊50話選舉篇開始
不過得閒嘅話最好都係由頭開始
thx,50話既話我重頭睇過算,反正唔差好多
石佛黨,但垃圾就是要配刃下心
唔好俾赤坂嘅初期畫工勸退
後來會慢慢改善
第一次俾佢嘅畫工驚艷到嘅係體育倉庫回嘅彩圖
諗起之前學生會本野唔見左
白銀見到伊井野喊果集

唔知之後會唔會又見到佢堅喊
我都唔知自己叫唔叫盲反四
話四係細零嗰時我仲係想四葉贏
但之後無論係故事同畫都插水
四葉同風狗都越寫越閪就開始反四

當然其實應該反春場理性啲
會長出招未
180伊井野鼻哥酸完到底講咗咩
由風狗解話開始1235就已經係起跑線上輸左 春場都係學泥石流呃稿費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞