[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
佢點會唔知 上一次俾人派帽傷得咁深
佢個陣仲被情傷所困,加上信錯損友姐
但而家係睇得出子安係想認真看待石上呢一個人同佢過去嘅事
先唔理到底係唔係真係戀愛嘅鐘意
但子安實實在在係一步一步向住戀愛呢個方向前進緊
對象未必一定係石上,但始終都係石上令佢行出呢一步
學姐自己都講到出口問「喜歡到底是甚麼?」 所以應該都好迷惘
我又咁睇
雖然係付出多左時間辛苦左
但係本性係冇改變
即係唔係夾硬要自己內向變外向
毒撚做現充之類

呢方面同石燕唔同
要注意既係石上係屬於自稱毒撚

但你覺得一個運動系社團成員毒得去邊
雖然赤坂完全冇描述過佢國中時期既社團經歷......
其實白銀同輝夜到底係性格互補定性格不合係好難講 睇返白銀為左輝夜專登迫自己讀到爆肝做第一 可以話佢係為鍾意嘅人去努力改變係好事 但係佢咁樣可能係隱藏左自己內心真正嘅一面 呢樣係好事定壞事應該只有局內人先知 所以如果要白輝走埋一齊嘅代價係辛苦白銀嘅咁都未必係一個好選擇
利申 no offense
我又咁睇
雖然係付出多左時間辛苦左
但係本性係冇改變
即係唔係夾硬要自己內向變外向
毒撚做現充之類

呢方面同石燕唔同
要注意既係石上係屬於自稱毒撚

但你覺得一個運動系社團成員毒得去邊
雖然赤坂完全冇描述過佢中時期既社團經歷......

頂太習慣同台灣人講野
其實有冇人解釋到點解漫畫要加密情報
情報本質上依然係漫畫 只不過係日文或者韓文
人地鐘意傾日文韓文內容點解唔得 點解一定要等你睇左中字先可以光明正大咁討論
你自己去影視台望一轉啦 啲電影美劇韓綜冇個係要加密討論 自己見到有更新未睇 都知道識等自己睇左再傾
有咩理由要等你睇完先比討論

更何況加密個同個post有新回覆嘅紅點根本同一性質
你見到有識唔撳嚟睇 同知道有情報 然後個post有紅點唔入嚟睇根本就係一樣
你未入嚟都知嗰日個個都係講情報Ga la
入嚟見到成版咪又係出翻去
呢個好兩睇
冇人會係天生嘅毒撚亦都冇人會係天生嘅現充
石上一路以黎都係冇嘗試去面對其他人咁解(運動會篇自述
石上初期追子安的確係扮現充扮外向,因為佢同現充個邊脫節太耐
冇可能一下就變到好外向嘅人
但經歷左聖誕之後,石上心態有明顯轉變
佢個出發點同會長一樣,佢都係認為自己配唔上子安(輝夜
所以要改變自己黎令自己配得起佢
會長選擇嘅係正面打贏輝夜,成為同佢並肩嘅人
但會長都話其實佢係秀知院入面其實都追得好辛苦
咁會長又算唔算係好夾硬要將自己推上第一位呢
至於石上之後打算點改變其實都未有講
排球回黎講,佢應該係選擇展現更多自己嘅優點去證明自己係一個配得起子安嘅人
至於夾唔夾硬就睇你點睇啦
原創動畫出情報pv又唔見要加密 漫畫出情報就屌曬鬼咁
因為情報出既時候漫畫係未出
如果日常篇個啲就冇乜所謂
有重大事件個陣情報就會劇透晒成集
例如大佛回咁

情況就似動畫都未做
有人係做之前講左今集個重要情節一樣
本質係冇分別
劇透個人都可以話都係講今集動畫劇情啫
不過性格既野有啲都係天生
當然環境有影響
本人有人鐘意自己一個人
同冇人同自己玩所以一個人唔同
石上係前者定後者就唔知
始終中學發生左啲咁既事影響佢性格
你預左情報出果時個個都傾果d

咪離開兩日
新果集睇到我眼濕濕
如果當年有類似會長嘅人去拯救我
今日嘅我會唔會完全唔同呢
但佢中學果陣已經係邊緣人
可惜現實唔會有白銀
唯有自我拯救
為左加唔加密都拗咁多頁
比喻錯啦
點會將漫畫情報同動畫劇透圖
動畫自己都有情報圖 https://bit.ly/2NtS7Cl
隔硬將情報同劇透撈埋一齊混淆視聽
漫畫情報本身就係好反智既事黎
零零碎碎咁
比你知道左d重點
再睇完整漫畫咪盞影響閱讀體驗
更何況 呢d熱門漫 情報同熟肉都係差一兩日
有無必要咁猴禽睇情報吖
算啦 再講又要躝架啦
本質係一樣
而且漫畫情報有埋文字講述劇情
透露既情報比起動畫情報淨得圖片更多

我見解係咁
你可以有唔同見解既
我只係解釋返熟肉黨點睇同你之前個問題點解有人要求係漫畫po講漫畫情報要加密
btw睇落支持熟肉黨躝既比較多
漫畫情報係leak? 你動畫"情報圖"嗰啲係官方預告
佢地鍾意比情報師撚狗
上期漫畫
一入post就成版吹奏大佛
搞到睇熟肉果陣知道咩事 無哂feel

btw我都係寧願遲幾日入黎討論 都唔想見到成版4重加密
我覺得燕既做法係自己勾引荻野,再比大友睇到,望清荻野係咩人
輝夜姬做唔出係因為唔會背叛會長同埋因為佢既純愛,所以無諗過咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞