[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
最後唸經解決
咁熟肉黨自動自覺等熟肉出左 自己睇埋先入嚟傾 就下情報黨得唔得
樓主會唔會pin一pin 想睇下邊個先係主流意見
其實又真係無咩所謂既 佢熟肉都出得幾快 都係兩日無得入post
加密唔係啲咩難事 但係點解要加密先係重點
其實我純粹覺得用「就一就」嚟做理由好唔make sense.
點解唔可以熟肉黨就一下 要情報黨就
你唔想睇情報 我都唔想加密 點解要我嚟就你
就係熟肉黨要兩日唔入post OR 情報黨要兩日四重加密
如果主流係覺得後者好d咁我咪避兩日唔入post
燕 大有 伊井野 大彿 小野寺

五等分花嫁
大友點入場
啊 原來我一直誤會左優 想以身相許了
其實我覺得睇左情報幾好 好似大佛咁
睇完更加更加期待熟肉出
但係我支持加密
返完全日工想睇情報可以淨係搵啲加密黎睇
利申熟肉黨但唔驚劇透
呢套雖然劇情正,但本質都係戀愛搞笑
唔會比人透左就無哂癮
真係可能純粹係上一期太爆我先咁燥
再對上個期youtuber俾人透左又好似無乜野
追加 卡蓮 真妃 千花 白銀
親愛的納稅義務人您好:學生會已先行協助計算您計算本年度幸福稅額
結果如下
¥450000
║一次付清║ ║分期0利率║ ║分期付款║ ║ATM轉帳║ ║ibon付款║
cr:
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/search?page=1&q=author%3ALABOYS
我覺得加密冇所謂 但係前提係要有好理由說服到我 而唔係啲咩就一就
唔支持加密。

因為就算熟肉出左,加密又唔會自動解除,轉過頭睇返之前既野咪又係搵餐死。
千花係咩玩法
依個真係唔得
純粹個人意見

1. 熟肉黨之間每星期有三分之一時間會無左個地方交流
2. 情報師好似有時會有誤導影響正常觀感
3. 唔覺得四重加密有咩麻煩
4. 俾人劇透好慘
問題係點解要加密
我係討論漫畫劇情

情報生肉黨每個禮拜有三分一時間要為左你地而瘋狂加密加密又係咩

劇情反轉反轉再反轉咪製造到驚喜

唔洗你自己加密解密你緊係唔覺得煩啦你又唔會加入討論,就算睇都係事後睇返
4. 俾人劇透好慘

情報生肉黨下下要就你地加密解密同轉地方就唔慘

情報生肉黨每個禮拜有三分一時間要為左你地而瘋狂加密密又係咩

劇情反轉反轉再反轉咪製造到驚喜

唔洗你自己加密解密你緊係唔覺得煩啦你又唔會加入討論,就算睇都係事後睇返
4. 俾人劇透好慘

情報生肉黨下下要就你地加密解密同轉地方就唔慘
2同4

情報師誤導 vs 劇透
彌子真係好可愛
咁純情又認真
希望佢有好結局
下次開post 寫明「劇情 情報 討論區」
1. 因為你地加密都仲可以傾到 但熟肉黨係直接無得傾番熟肉內容
2. 唔知有咩咁驚喜
3. 依個sorry 係我諗法自私
4. 你如果願意加密既其實唔使轉地方
但真係完全睇唔到石上點樣會鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞