[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
舊個種好仔細 新個種就幾cute 兩種都好
d人物關係已經完全唔同哂 亂七八糟
有無人會整理下到依家依一話學生會成員關係
手頭上有第十八卷
又改左喇
係1.4定1.5?

係有人講又要四重加密跟住有人叫情報黨自己出去開過個先喎
所以我先叫佢自己開咋喎
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1592681477.A.0AF.html
〔惡搞〕如果當初去找石上的是藤原
望清楚原來仲係1.4,sosad
其實佢個關係圖係跟個卷嘅內容定出個時周刊個陣嘅內容?
假設你睇18卷
根據17卷最後一話內容出
明白了
一陣唔小心加密少下又比人屌到上天
同埋都係個句,一多就好煩
我想好好地討論仲要撳開十幾廿個加密黎follow返個討論
秘密會議?天地會定紅花會
撳幾下係唔難呀,但係on9姐
開呢個po就係為咗唔洗四重加密咁去傾,而唔係單純為咗漫畫黨去開
熟肉撚因為自己唔睇情報就水9我地情報撚開返四重加密,好撚自私
咁搞法不如咪撚開呢個po仲好啦,開嚟托7嗰喎其實
熟肉撚大撚晒咩,自己唔順超就焗人開返四重加密,同港共唔順超就整個緊急法禁9人戴口罩有咩分別,都係因為自己唔順超就走去禁9人地本身suppose可以做到嘅嘢
咁唔小心出錯就梗係會俾人屌好正常喎
咁煩唔煩真係見仁見智
我就覺得要入唔同po傾唔同野都好煩
on99
漫畫post都要加密

不如開個post專講情報好唔好
見到你呢個發言我真係冇乜心機再同你講落去
一開始得一個po就下佢地就算啦
而家直頭開多個po黎為左唔四重加密黎傾情報同生熟肉
跟住下集情報就出所以「又」要我地呢到黎四重加密
咁一開始呢個po開黎為乜
直接用返舊po係撚咪都四重加密算啦屌都on9
你又啱
搬過嚟就係唔想四重......之前個個禮拜睇得好辛苦
不過冇講到情報點處理
唔緊要啦小小事唔好嘈啦
處理d乜

家下係咪輝夜漫畫嘅情報 呢度係咪輝夜漫畫post
都係睇得出大家諗法好唔同
我就會考慮埋其他人既感受
唔係淨係睇自己方唔方便既
不如好似隔離one piece咁, 每回開一個新post講情報啦

同意正評
不同意 負評
咁係因為比熟肉黨屌老母個個係我唔撚係你呀嘛

咁大家都包容啲啦
唔係特登既熟肉黨就咪屌人老母
講咁耐無謂,數字最實際
因應第二季播緊所以多咗唔少動畫黨嘅綠故,早幾個輝夜po都要四重加密

po5 4月12開

5月9爆

用咗25日先1001

po6 5月8開

5月23爆

用咗16日先1001

po7 5月23開

6月5爆

用咗14日先1001

po8 6月5開

6月21爆

用咗17日先1001

對上4個po平均18日先爆

而呢個為咗唔洗無限四重加密而開嘅po 6月15開,直到依家用咗大約7日嘅時間,就去到page 32
事實證明就係,自從唔洗四重加密,嘢嘢都要㩒之後,輝夜嘅討論度係高咗好多
屌你道德撚嚟,同嗰啲見到手足還黑警拖就話暴力係唔啱,佢哋都係打份工啫唔好仇恨佢哋啦嗰班撚樣係冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞