[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
(睇落)除衫嗰張?
重睇完 堅守石伊
特別係睇完93話
有d想睇赤坂畫千花既戀愛故事, 但正傳d仔已經冇人好配, 除非學早坂咁去左同人
四條帝
你同佢有咩深仇大恨要咁樣害佢
就係學力全國第一同忽忽地嘅書記一齊先有火花
不過同新.早坂一齊都正
屌 算啦唔好喺輝夜po傾五等分啦
傾傾吓又會開戰㗎啦
我唔想喺輝夜po度開五等分戰咁on9
同早坂都好嘅,起碼可以比到早坂幸福
但書記……地球之癌就算啦人地四條帝係好仔黎
陪佢家姐發癲已經夠慘,唔好塞多個毒瘤比佢
千花吉祥物黎咋
想讓藤原書記
屌我以為佢講早坂同書記一齊
書記單身算啦都係
再唔係睇下遲啲新篇章有冇咩新角色啱佢啦
計多個已經出場咗嘅角色入面,同佢最有cp感嘅好似都係石上
我最初睇套嘢嗰陣見除咗白銀輝夜之外學生會仲有一男一女,佢兩個又成對歡喜怨家咁,仲以為佢哋最後會係couple
暫時仲未知赤坂會點處理早坂
台灣interview嗰陣聽佢口風似乎係想佢退場
但又話估唔到早坂咁高人氣
結果啱啱個京都篇本身又話出國旅行
最後都係有返翻嚟同輝夜返學
始乎最後向人氣妥協咗?
而如果赤坂係會跟人氣決定結局嘅話
喺石伊咁大量人氣同同人作品嘅情況下
我係咪可以期待嚟緊伊井野嚟個大反cup
早坂完全退場其實都好難搞
我覺得早坂算係輝夜嘅煞車器,雖然話就話輝夜成長左
但我覺得始終都係需要早坂係到
或者而家戲份少左但可能會變關鍵角色卦

題外話
點解d人咁撚鐘意畫巨乳早坂
可能讀埋書先環遊世界
同人係咁
港女櫻都成日俾人畫成巨乳

假架!邊有咁大…!
石上都大過佢
呢隻綁馬尾pose睇落會大啲
好似係
我睇完動畫第二季第十集就日睇漫畫 好似77左右
如果係接住動畫77就差唔多
但都係重頭睇好d 始終有d動畫無播到既野可以睇埋
唔好再逼害輝夜啦,其實淨計胸圍,男人大過女人好正常
lm
我有一點唔鐘意伊井野係佢比我有一種感覺係佢覺得鐘意石上係一件好羞恥嘅事
佢個種羞恥唔同會長嗰種尷尬
佢係覺得鐘意石上呢件事係本質上好羞恥
佢對石上的諗法係偏負面 亦冇好好去探索石上的優點
我覺得佢根本未有好好去了解石上 對比大佛的一直默默注視 對比燕由零開始的了解
我覺得總係差左啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞