[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
唔想再睇咁多胃痛劇情
好好地BBQ得唔得
甜死人都無所謂
赤坂:
話説單行本頭幾集啲畫風係咪執過黎
開始有情報
加密啊大佬
睇嚟又要潛返幾日水
依個post好清楚
情報/情報相關討論/投票就加密
唔好俾我又見到邊條友未出熟肉又整個石友石寺
上個po唔知做乜個個都吹奏大佛 又話我佛慈悲
最on9係唔加密
今次邊個唔加密就永久封鎖算
四重加密啦直至出熟肉
今晚真男人
[2020霸權] 輝夜姬想讓人告白 真心支持討論區 (8)
https://lih.kg/2051881
果個所謂情報應該係假既
四重加密情報就快重現
四條帝 x 輝夜都有得玩。
之前四條家市值上宜家接近四宮家,開始踩入日本市場
四條家覺得四宮家方針唔sustainable(日本之癌),遲早自爆。
成日想同四宮家死過
分分鐘四條家片贏左四宮家,或者四宮家有咩大危機要跪地求四條家幫拖,四條家攞輝夜做戰利品都唔係話冇可能。
咪囉屌
睇完呢集動畫
更覺得石上個問題要解決佢
動畫個感覺更深刻
講返漫畫最近
赤坂一定係故意安排漫畫咁啱做到......
你自己開個[情報]啦
㩒粒制都懶
btw想知有無人睇完石上真男人個集動畫無乜感覺?

計画通り
睇完po頭想講少少題外話

作者筆名赤坂「アカ」譯做「明」有少少miss foucs,因為「アカ」喺日文有另一層意思:紅,譯做任何一個漢字都唔係咁適合

雖然呢個係東立嘅中文翻譯,但應該唔係作者嘅原意嚟...
係,而呢件事只有燕做到

荻野講嘢有人信係因為佢夠現充,係知道真相前,人類通常會信自己frd啲嘅講嘅嘢,所以只有同樣係現充嘅燕講嘢先有說服力,呢個人脈關係係學生會缺少嘅,燕只要托佢啲朋友將個真相用謠言嘅方式慢慢咁傳開去再配合荻野嘅壞印象就真係有機會改變到風向,荻野又唔係到就真係由得燕任講佢壞話,等人慢慢醒覺同知道真相
刻畫到咁深入,再睇翻赤坂之前套Ib,相信呢個橋段係作者真人經歷改編,希望有個好結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞