[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
第一季經費其實睇細節應該唔算高
制作組係用愛發電嘔出黎

今季就堅係富貴既感覺
我佛
我佛慈悲
屌,真係好撚正
講真爆大佛出黎之後
御子真係molamola
講正面唔夠燕子
講慘又輸大佛
仲要好靚女!!!!
因為拎晒啲資源去整自己原創個套甲鐵城
所以先拖咁耐
wit去撚左整甲鐵城,on99
fmp唔好提啦....而家已經變成不可能啦
如果佢再出校園篇我 ok 架。
去到尾段之前都好 ok 既,美馬一出黎就成個劇情垃圾化。
甚至第三話你即 cut 我都只會話無頭無尾,而唔係糞作,而家真係變成垃圾。
好多年前A1做個套working!都出到三季去到結局,只要投資方夠愛出幾多季都無問題
睇吓告radio有無得繼續應該就知有無第三季
我都想做晒佢
呢度超好睇想製作組用爆budget做
但有啲驚太趕

最後一集會唔會宣布第三季?
冇留意第一二季輝夜姬動畫銷量賣咗幾多...
漫畫就知10幾萬本
動畫d人都唔喺度啦
高於一般銷量,比二期線高一半
但配信平台好明顯全球爆哂燈.....
正常應該跌
但...肺炎多人留係屋企睇?
如果係咁第二季銷量有冇可能多過上一季呢...
第一季銷量:4906(6卷平均)
第二季……傳統嚟講第二季銷量會少過第一季
漫畫17本定18本已有1100萬銷量
你站在橋上看風景,看風景的人在樓上看你。
明月裝飾了你的窗子,你裝飾了別人的夢。
其實我覺得早坂線同本家扯上關係呢做得有少少差 感覺都幾虎頭蛇尾
會長同書記幫手賣甩三房→結果有GPS
三房捉住早坂→輝夜一拳就打走三房→仲要三房真係就咁走左
之前又話長女要依附其他房 又話見面都恭恭敬敬 仲要輝夜打阿哥一啲後果都冇
依家睇翻成個本家線都幾鳩味濃感覺成件事好兒戲
你係咪無睇阿哥走之前講左咩
大哥係最有勢力
早坂係大哥派去
三哥捉早坂即係想反大哥
如果輝夜唔肯合作
向大哥篤灰既話三哥就係咁先

好合情合理
三哥會唔會係本身三個入面對輝夜最好嗰個
有啊 佢話咩輝夜原諒早坂所以唔捉早坂吖嘛..
但係問題係點解輝夜原諒早坂就可以當咩事都冇..
早坂依然知好多秘密喎 而且被人打就咁走左真係柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞