[漫畫] 輝夜姬想讓人告白 劇情討論區 (1)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
依種方法好狗血咩
我諗住係好似大友之前咁
但石上今次選擇另一種方式去保護
原來block左我禁你個名都仲可以覆你
搞清楚,唔係介唔介意嘅問題
而係呢個po本來就係為左唔四重而開
點解一個為左唔四重而開嘅po仲要四重
而家個情況係好似一間餐廳原本好正常
後來因為多左素食者,而食肉班人為左顧佢地感受而暱埋食肉
跟住有人覺得咁食好冇癮而專登開過間餐廳變返光明正大咁食肉
然後班素食者行去新餐廳叫d食客要暱埋先可以食肉
唔係就要另外開過一間餐廳先可以食
你覺得咁樣係合情合理咁我咪收皮囉
咁真係被加密
諗到解決方法啦
純粹係我覺得我食開熟肉 係餐廳見到你地食啲生勾勾既肉會覺得唔舒服姐
啲生肉有時仲要未處理好 一個唔小心食錯野 你地就一路痾一路話好驚喜反轉再反轉
我100%唔加密
動畫post轉漫畫post嗰陣已經有人提出左漫畫post所有野唔加密
冇記錯既開漫畫post係因為動畫post傾漫畫劇情會劇透所以四重加密
但就咁四重加密有個問題就係熟肉黨唔知係咪情報而開左黎睇
出現左非情願又冇辦法分别既劇透情況
所以先分漫畫同動畫po
漫畫加密既就分到係情報劇透

開po既原因同你講既有唔同

其實好多方法
開多個po又得
加密又得
打情報兩隻字隔幾行先講又得
問題係大家都唔想讓對方

我講讓又會俾人屌)
兩邊都未去到完全兩情相悅
又唔使咁擔心...仲有好多機會
但以前揀錯太多次...唔揀啦
我揀咗你個名又錯一次
不嬲都係 動畫po<漫畫po<情報po
喺動畫po講漫畫當然要加密 但係漫畫po講情報都係加返密好啲啦

你話如果出咗熟肉唔加密咁講劇情我都覺得正常 但係好多人唔識日文/懶得睇日文先唔睇生肉
如果因為咁樣而俾人劇透 搞到佢睇嗰陣時冇咗個feel就無謂啦

我知道一定有人話點解漫畫po都要四重加密咁煩 你唔睇情報關我撚事
咁我都尊重你意見嘅 只係你要有心理預備俾好多人block搞到單機
大家有冇諗過 最後就算石上俾子安飛咗
可能石上同伊井野最多都只係去到友達以上戀人未滿嘅關係
望番#817 又好似兩邊人數無乜大差別
不過我都決定用被動加密
所以唔好開咩tg啦
其實情報本質都係漫畫一部分
我好想知彌子到最後最後會唔會知石上既真相
知左會變成點
應該有 赤板單行本都修唔少野
毒撚回悶撚到呢
其實石千真係最冇障礙
佢地開口完全冇顧忌

不過二次元通常咁樣既好少修成正果...
所以上面拗左咁耐 今個禮拜都仲係無情報
頂唔順咪走囉,有咩好嘈啫,見Reddit 一出情報或者有第一條出黎潛返3日咁就ok啦,或者樓主pin定一句情報討論中,咁就唔怕人碌得大落睇到啲唔應該睇到嘅嘢
咁如果樓主係唔睇情報 咁應該點
呢個樓主係po 情報嗰個

咁唯有請個會睇嘅做樓主
係咪就快有183
乜都無 感覺赤坂專登㩒住左情報流出
到底石伊黨有冇從石上角度諗過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞