True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
洗唔洗multipoint同防水?
Mw07+ /mtw2 / libratone track air+,暫時應該係支那牌同sony以外比較好嘅選擇,如果你等得可以等埋yamaha同Galaxy buds live(應該會有anc)
最好有防水 因為戶外工作
本身見佢有promo買電話換購XM3
但隻SP-700N令我對sony真無綫冇乜信心
Yamaha有冇消息幾時出
我唔一定要ANC 被動降噪都ok
thanks!
我都諗住買CP360試吓,希望隔音同音質都有改善,原裝個隔音真係一時時,可能包得唔實啦
有冇人隻mtw1代開始虧虧地 成日勁快無電同連唔到
唔通真係要換2代?
yamaha大家都係估估下,可能7/8月 希望可以趕係galaxy buds live(8月2x號開售)之前發佈
sony已知xm3斷到hihi
上面講個幾隻都有起碼ipx4 & 5+hr應該夠做
akg n400 delay太嚴重同埋續航好似少過5hr就唔推介了
lithium battery玩一年就差唔多無一半電 所以一開始夠長氣係好重要
隔音差同埋收窄左出聲孔唔知jm9
thanks 巴打
等我搵日收工落舖頭試下邊款啱啲先
隔離台好多人放全新八百左右就得
2有無改善到D問題
Disconnection唔覺眼,續航就好似有6小時左右,算好左
個殼手工掂唔掂 見人地買返黎就花既
同上一代應該一樣
如果你地話Jabra 75t d音質垃圾
咁65T /active 係咪仲不堪?
本來就麻麻
上個post撈返
今朝update左
終於可以揀用咪唔開transparent mode
家陣街鋪有無行貨?
本身想買falcon 點知俾個sales講講下
買左對n6 pro
如果千零蚊有無選擇,主要可能在巴士睇下片多過聽歌 同埋戶外用多 通話要清楚少少既
無架啦巴打,暫時通話好一致公認得AirPod做到
要通話應該要backbeat pro 5100🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞