True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
本身睇好諗住買MW07PLUS或者MTW2
今日見到mobile01有人開箱ATH-ANC300TW 個盒又幾靚仔
續航咁差,不了
4.5小時仲衰過舊一代嘅耳機 airpods pro呢類
睇番佢又冇講明4.5小時係咪開埋ANC計
係計開ANC既話都叫還好 wf1000xm3官網寫開ANC得4小時
MW07PLUS同MTW2就真係唔知
正常呢啲續航係計50%音量,行sbc同唔開anc/ambient
官方話4.5,開埋anc行埋aptx分分鐘得3小時,一年之後唔知有無粒半鐘
我都買左cp360, 音色好似好左
有冇人有留意Kickstarter嘅Duolink?
mw07plus label得10hr
我真係唔會驚
有冇人用緊noble falcon 有耳膠/耳綿推介?
聽開人聲 之前有用過 comply true grip pro 同 isolation 都係一兩個星期就爛

用原裝細碼個size都大左少少
用左MTW2 兩個星期, 中頻唔差但聽開人聲有D 唔慣....但佢YOUTUBE NETFLIX 有少少DELAY 對唔到口型, 聲快過話d d, 唔知更新解唔解決到
有無平價雙待耳機推薦?
I phone 11 pro 係咪用番 Air pod pro最好
想問下618特價扣劵係咩黎
Jlab air icon真係好正
咦有7.5個鐘喎,上網睇又話3.5?
唔開AC有7.5 開左都有6.5個鐘
唔係幾信
有鬼佬review話樣樣野都差MTW2一D
一定要煲吓機,我煲咗幾十個鐘後啲聲完全唔同晒
其實唔明AirPod pro 咁大個單元會調到啲聲咁
Mw07 go有無人用緊 公司有折
Iphone用 到底有冇aac有啲話有 官網又無
有人話腔體太細,低音出唔到
如果價錢差唔多,mtw2 定 e8 3.0會好d?
咁點買得落手
最近想入對Wireless 配部8+嚟用
主要係用嚟聽歌 主力聽開女聲同J-Pop
最好有降噪 (毒撚只想靜靜哋行街)
延遲唔好太過分 (例如Delay過半秒之類)
續航力>4hrs就得

對打電話之類冇乜需求 純粹For出街同入Gym用

Budget大約≤1.5k
請問各位師兄師傅有冇咩型號好推介
本身你呢個價位最好就mw07+,不過你iphone可能延遲有啲多,去搵鋪頭試下。
1more同sudio嗰啲音質太差,買黎當買降噪就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞