True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Budget 1k ~ 2k
用iPhone x 有時連MacBook
如果聽歌冇要求 有聲就得
但想通話質素好啲
同埋電量夠

想問咁多位ching會推介邊隻
AirPods 2啦
等得咪睇埋9月會唔會出AirPods pro lite
唔該巴打

搭單問埋
係咪冇腳個啲基本上都通話質素差啲
例如buds+ / jabra75t
通話質素都要分背景降噪同人聲還原兩part,不過有腳天生會好啲,無腳要靠多mic拉翻。
Jabra 75t囉,有multipoint可以同時連兩部野,續航有7.5小時,不過唔知connection如何。 Airpod系列續航有啲差,始終係上一/兩代
唔該巴打
睇埋9月apple個邊有咩搞作先
75t active connection既話黎講叫正常 唔算特別好 因為我之前隻淘寶貨都唔會疾既地方 75t都係會疾

上日本AMAZON望一望 見到MTW2減價 DHL送香港 1800HKD
即刻落單 諗住幫個FD買多對果陣 已經變番36,300YEN
唔知之後會唔會話係出錯價錢CUT我單
香港之前水貨好似做過千7
完全係airpods pro嘅description
電量唔夠
睇你要電&multipoint定要anc
好似airpods pro黎緊可以connect multi device
我用部手機都係cheapcheap二千幾蚊貨仔
真唔唔捨得買禁貴一部耳機 自問對聽歌又無咩要求
呢樣野睇到我呢 d an 機用家勁心動
你唔怕耳機爆炸可以用幾百蚊既耳機,雖則airpods都有案例
放心,肯定只限apple device
咁急!?
咁要買埋果幾款花色外殼先得...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞