True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Falcon好啱聽呢啲,Punch得幾有力。
呢個價位嘅所有耳機都應該會較到好重低音
呢個要求,最啱你嘅應該會係Pamu slide了。
唔會,利申iPhone 8 plus,開心使用中
唔該曬巴打 我搵日去望望
Iphone撚想問下1000內講電話要清有咩推薦
音質最好都唔太差 同唔好成日斷線同delay太勁
無玩開藍牙耳機唔熟路
本黎想買airpods2 但諗起佢漏聲咁勁就有d抗拒
無聽開呢d歌,聽落發現幾好聽幾爽,你有無歌單share
要通話得AirPods
https://youtu.be/OCFl1juu5_c ,片尾有通話測試
Buds+用係iphone有0.3秒delay,睇你接唔接受,算係比較萬用型
有冇邊到買耳膠推介
之前買左個薄身耳膠 戴耐左會痛
你用咩耳機?
睇片好似Anker air 2幾正買得過?
libratone
500內唔好咁多要求,好無?
想問千五蚊內聽開pop music唔鍾意啲味精低音有咩好選擇?今日去左試wf1000 xm3感覺唔錯
唔鍾意味精低音擇wf1000xm3又好似有D奇怪
ching可以試吓D日系例如Nural N6 pro 同Aviot TE-BD21f. 另外試埋Noble Falcon試真D自己嘅口味
我覺得noble falcon個bass太勁,冚過哂啲中高音,n6 pro係調音平均啲,但我覺得佢啲detail好似唔係好夠sony好
買得過⋯⋯不過大陸嘢嚟
我自己會推薦Buds+嘅差唔多,不過都非常夠用。同埋佢哋會將人聲推到比實際嘅再大聲同凸出啲。

再唔係睇返舊嘅支為囉,不過都係Pamu Slide啦,冇乜選擇㗎喇其實真係
俾多幾舊水上網收啲人放buds+贈品係最好選擇
暫時聽開呢個歌手
thx so much 搵日望下 唔該曬巴打
爬左上一個thread, 好似無乜巴打講cambridge melomania 1

誠哥做緊特價減到749,好心動想入返對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞