True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有鯊魚翼唔怕
你講緊鋰電池壽命? 你預一年跌一半啦,所以續航永遠預多好過預少
但你大唔大汗
我係啲大汗到件衫扭得出水果類人
E8唔濕水法會唔會好易壞
我都算大汗,不過未去到你咁誇張
我今日帶住嚟跑時發覺另一問題,就係佢個touch好敏感,我用毛巾抺汗時條毛巾好容易會hi到佢,好多時就會停咗首歌或轉咗transparent mode,我下次跑未必會再帶佢
有無用緊noble falcon
用左一個月都無 有一邊就叉唔到電 屌
同falcon既bass表現好喺唔同地方?
Falcon係upper bass做得好過anker,l2 pro勁在佢sub bass下潛深得黎flat,雖然中音唔係好準,但你如果同75t & mtw 呢啲拍埋,佢人聲分離會好過佢地,可能同佢將upper bass拉低跟住講lower mid拉高有關,過渡位對比強左,唔似其他tws多數upper bass拉高就會延伸到low mid稍微影響人聲
咩手機? 洗唔洗細粒/靚?
會唔會有咩網有人放the club積分?
或者呢到有冇巴打放
Thanks
佢唔水你買,呢啲蟹貨佢點清
所以從來唔信sell 屎
buds+ 幾錢入抵
唔該哂
公價800
iPhone冇要求聽歌用既airpod la
我中意佢多過aviot,只係你要細耳機咁就唔會計佢 上面都有示意圖
話一千樓下係falcon同bud+爭
我會覺得bud+個觸控贏左 跑步個陣都唔會得閒攞電話出嚟
利申:falcon mtw2雙修
本來仲有sony嘅,但佢自己唔爭氣
咁我都係買75t算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞