True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Overall attenuation先係最重要 你嘅生活唔係得低頻
吓 最大既嘈音就係來自低頻wo 你識唔識架....
請問各位budget 2000左右
買黎做gym 跑步用,單邊用多!

有無係可以左或右都可以單邊用既耳機呀,唔該曬!
佢真係越做越爛,以前無聊都會睇下,依家直頭hide左佢D片
Xround versa大家點睇有啲心動
人聲唔通你唔洗隔 你當我唔知噪音低頻多啲? 我上兩個po仲係度講緊低頻噪音造成嘅精神壓力危害大過中頻啦,但pni講到底只係pni,that's it.
如果你揀一隻無anc耳機嘅時候會將低頻隔音排得前過續航同藍牙制式,呢樣野叫捨本逐末
其實邊條友既評測比較公度
你行到馬路邊同地鐵咪引擎聲多低頻噪音多,餐廳/商場你估中頻會少得去邊。 台灣環保署研究噪音能量分佈咪又係highlight 125hz- 4khz
聽開J-pop同用iPhone Apple Music
巴打有冇推介
暫時Aviot個對21f幾好j
但個外型真係幾奇特令我有啲卻步
你睇下人地筆直幾多先啦 講埋D廢話
就係睇完筆直先覺得你嘅推薦唔掂
所以唔會買行貨...
Airpod pro而家睇越黎越抵買,呢個無縫切換真係好方便,仲要黎緊有埋模擬環繞音,如果我用ios我都一定買佢。
不過呢排睇airpod post好多人話通話突然變左垃圾級別
郭明琪又話今年唔會有airpod 3嘅?
考起我 話曬今次始終唔係出替代品,如果你想都可以等下嘅,不過而家嘅減幅已經
輕身帶落舒服 。音質正正常常,唔好諗住同$2000貨式比較囉 。 運動用一流
應該old news左,岩岩先見到Yamaha E5A 8 月7 發售
係咪好似有隻E7A
得e7a有anc,不過兩隻單元一樣,應該音質都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞