True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
諗緊買n6 pro 同falcon
聽開hip hop 邊隻會好啲
利申:用緊xm3 同Iphone 用家
後者有Extra Bass,應該啱你心水
有冇巴打有citylink 會員 e8 3.0 2k
鬼域保養出名有=無
既然都係無保既水貨 點解唔搵間平D既
hip hop N6好過pro,去試試
如果e8 3.0定mtw2 通話好啲
上網得啲人試mtw2通話
無e8 3.0 通話
呢兩隻15/16中
mtw2 更新左第一次之後已經進步好多
E83.0 電話質素 完全唔掂
而家仲諗緊liberty 2 pro 呢隻點睇
用開falcon 覺得聽hip hop 都幾夾,同埋我幾中意隻野出嘅hi hat聲,所以尤其聽trap 幾好。
Thx 巴打 到時落去試下先
T5 true wireless 幾正
好似都幾好聲?
想問下用緊Samsung bud 隨手機送果隻

感覺好廢 想自己budget2000左右買

行過bose覺得佢好d款好大粒好笨重

有咩牌子/款岩?

想問下有冇700樓下又性價比高既介紹?
monster clarity 101 airlinks如何?
用iphone,會聽日文歌同睇youtube,唔介意通話質素
暖聲、人聲唔錯,適合用來聽慢歌

要節奏感強就未必岩
用緊第一代就換第二代啦
我對用左3年既 jabra elite sport 終於壞左, 想問下 各位大大有咩推薦? 上網見 anker soundcore liberty 2 pro 好似唔錯 大家點睇? 定上mtw2好?

唔好意思新手一問
岩岩買左小鳥trace air+ se

更新完都仲發現左右耳去電速度有明顯差異
試左幾次(試過右耳做主耳機)都係左耳去得超快(一個鐘內就無晒)

大唔大機會壞左
sosad 有無問過代理換番隻幾錢
試下問下先
最平嘅方法,買1.0行;
半年後搵順豐去換3.0
點解要半年?
3個月都得
睇吓隻嘢壞乜啦
有機會
左耳係盒叉得滿?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞