True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇唔係 eva 版
個顏色好難 carry
mtw2 要幾多個鐘先開聲?
想請教下
音質行先(希望有強嘅樂器/人聲分析力)
操控方便次要
會做運動
重量大小完全唔重要

有無巴打推介幾隻比小弟試下
Budget 1000-3000
之前用過bose soundsport free, sennheiser MTW1 都唔錯 不過我唔見左
我放隻soundsport free 俾你
隻野有無環境音
應該乜都無
【預訂準備】EVA 2020 X final TWS | 3D In-Ear

知道大家等EVA 隻True Wireless等到就嚟暴走喇!
由22/6開始至7/7期間,只要喺指定商店預訂EVA2020 X final 聯名款藍牙耳機,即可免費獲贈EVA2020 X final 3D入耳式耳機一對!咁多位EVA忠實Fans記得星期一準時衝去以下商店落訂喇!

EVA2020 x final 真無線藍牙耳機:
HKD$1680 (連一年保養)
送價值HKD$299 EVA 2020 X final 3D入耳式耳機一對*
點解Sony出親啲TWS都係咁大舊,個盒都係咁大
用心做技術,用腳做產品 耳機又係,手機都係
MTW 1 ok嘅話不如直上MTW 2啦
重量大小完全唔重要就梗係直上 momentum wireless 3
香港戴耳牛做運動熱撚死 想要明顯分析力就上e8 3.0
咩聲底
請教一下
筆直700-1000
聽classical 多,打少少機,主要搭車用
有咩推介
咩手機?
android
除非你用三星機/ 放棄音質用雷蛇gaming mode,如果唔係都好難打機 普遍tws都0.3秒延遲起跳
$1k樓下an都係buds+同noble falcon之爭
falcon 聽classical ok?
Razer唔係好鍾意佢個樣
如果講聲佢好d 定係mtw1 好d 我隻mtw1 壞左
Noble falcon 3.5k-7k 位有少少好似sennheiser咁凹左落去,你可以試聽下睇你中唔中意
根據xm3 po災情黎睇,買完你會後悔
咁以家衝頂係咪都係mtw2
耳機界係無衝頂呢回事,因為標準未統一,喇叭就有得衝頂,耳機真係睇你中唔中意個音色。
定係買返mtw1 上網睇片見mtw2 個收音勁差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞