True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我上個月買咗NT01A,調音算平均耐聽,1k內算唔差,上星期比隔離果個攞咗去聽
之後去試N6同N6 Pro,覺得pro啱口味多啲,升級感明顯,巴打可去試試!
想問下有邊隻True wireless 耳機好用?平時多數用黎做gym,行街,一日大概用6個鐘左右,防水要好啲筆直1000蚊
用緊Soundcore liberty air 2
講電話真係唔錯
聽歌都可以
不過我覺得佢啲耳塞好一般,戴得唔穩陣
同埋另外一個就係連線速度真心偏慢,行街經過某啲都易突然無聲(我估係斷一斷線),企係紅綠燈隔離斷硬

另外想問有咩耳機會好貼耳又ok好聲,返工聽歌唔想被老細見到用
其實LG有無計畫整?
個個都做好似得佢無反應咁
LG就黎連手機都收皮 好似htc咁
大陸牌子。
呢個去到最平,絕對啱你,要去ASK買
2k左右
有冇邊隻載得最舒服 聲又唔差
Xm3
MTW2
MW07 PLUS
聲同配戴感覺因人而異,自己試最好

唔急可以等埋上面提過個隻Panasonic
Xm3舒服
有無聽下buds+? Xm3算唔錯不過bass樂器硬左啲
$500以下應該sabbat e12 ultra無對手,而且香港個代理係黃,算係好過直接買支那野
sorry我只focus左佢聲唔差哩句度
去舊po第一頁個list搵,google下佢地個體積同重量就知架啦,肯定係越輕越細越舒服。
Buds+同e8 3.0水貨應該算比較舒服同細粒
見好少soul sync pro review
睇價錢同都算大廠好似同bud+咁抵玩
想問下 MTW 2仲係咪好似上一代咁,右邊攞遠少少左耳就冇聲?
一樣,因為行master slave
睇睇先
E8 3.0 好似幾吸引 但行貨憑咩值咁貴
B&O: 憑我徹底的勇氣 好似因為b&o無全球保,唔似senn咁,所以港行可以叫得咁高
憑信仰
不過佢音色又係有特色
利申:買左 e8 3.0行
除咗active 75t 有冇邊款係做運動加日常聽歌都好用
今代攞遠咗 左耳都聽到
只是搵嘢Block住個紅外線Sensor
有冇人有用momentum 2
想問下同SE215 差得遠嗎?
買依隻不如買Buds+
用左B&O E8 3.0 一排,發現音樂一停,會有啲「嘶~~」咁嘅聲,1分鐘之後就冇,想問吓師兄有冇相同情況?
有, but I don't care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞