True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
點都唔會係好嗰批 Jabra platronics Anker buds+ airpods 呢批先算係擺得入耳
再研究下買邊隻thanks
True Wireless 真無線耳機討論 (35)
https://lih.kg/mQxGRFX

以前有ching 提過
唔係,我啱啱買返嚟嗰陣都係好細聲,但係Update完之後就冇問題或者你可以試下斷咗個connection先,然後較返大聲
Deutschmacht BE-3000 True Wireless定
WF-SP800N 兩款邊隻好
通常都搭車做Gym聽歌用
三星手機有sound assistant可以分別調整藍牙音量同媒體音量,唔知你部機有無。
你可以用耳機app設定音量手勢,跟住斷連藍牙,單方面講耳機聲推到最大,之後再連翻手機睇下會唔會好啲。
前者係做開耳機嘅咩? 呢個價錢呢個功能性好似麻麻啲
後者睇落突到仆街 見amazon啲人都屌佢fitting差
百老匯sales推比我
如果2k樓下 用黎做gym 有咩推薦
聽開陳奕迅 同電音
DM千祈唔好買完全唔值呢個價
sp800好似好大部
jaybird vista 咩評價,想買跑步headphone,,筆直1000左右都得,當然平係好事
好彩有上黎問
佢話帶開黎跑步唔錯
買咗一排,音質唔錯,穩陣又有ipx7 防水,有得智能調eq 幾好用
打算入e8水貨 想知佢易唔易壊同埋問題多唔多
Sell 屎都好信既
本身想等新AirPod pro 或者Powerbeats pro 2, 但係見到隻Buds+ 紅色好靚又有啲想買,依家唔知點算好

利申:用緊iPhone 11 Pro Max
想問一條general問題,earbuds最多可以差幾多次電,始終覺得會好快打柴
buds+咪幾好
通話好 電襟 機體細 平
唔介意無anc真係幾抵屌
JLab JBuds Air Executive 定 NUARL NT100 好
因為本身諗緊遲下可能會用埋黎做Gym, Buds+ 怕唔怕易跌
Anker Soundcore Liberty 2 Pro 真無線藍牙耳機
做完功課 19年最好?
我自己用完有時會差,有時唔差,所以唔係好答到,如果唔係下下聽到冇電先差,應該起碼有三次以上。如果連續聽,應該頂到4-5個鐘左右
呢隻野最大特色就係佢嘅bass,bass多唔難,低頻高清都唔算難,但兩樣都做到目前tws得佢。人聲後左少少,中高音解析力高到有啲假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞