True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
話說… 我隻buds+ 買返黎
要開發者模式手動開,先有AAC
預設用SBC又冇得揀AAC
利申:應該係zenfone 6問題
Android點解要作賤自己玩aac android個電源控制見你aac食得多resource會自動cut你,正常黎講佢自動幫你揀嘅codec就係最好嘅版本黎
以前連過其他耳機有得揀(aptx)
今次呢個選項直頭冇左, 要手動開
唔知點解會咁,就算default用SBC都應該顯示出黎掛
因為buds+用broadcomm chip無aptx,佢見你行an就自動唔建議你行aac掛,一陣玩兩玩粒cpu會發癲cut你超高頻就無謂啦
有無耳棉推介?
油耳,耳窿細,用緊track air+

我部機無寫用咩 codec
本身只係戴到入耳式耳機
耳窿太細

長時間戴都舒服
唔需要調整耳機位置
但實際用既時間
開左主動降噪
應該得佢講既9個鐘既一半
即係4-5個鐘
1000蚊左右嘅話
想要環境音同重base少少
聽開onerepublic同春茶cover啲日文歌
用緊samsung機
係咪samsung buds 同noble falcon已經ok
唔該哂
重bass咁buds系列已經可以
Falcon / Sony xb700 / 加少少上liberty 2 pro
而家先睇到你要環境音 呢個筆直除左buds+,其他好似無。 Xm3呢排睇po唔知斷線堅定流,如果無斷線問題咁wf1000xm3完美符合你要求同價錢
小弟初入坑想買對玩下, 本身對音質冇乜要求
本身心郁郁想出buds+ (利申samsung機) 但追完post見到yamaha個tw-e5a幾靚又見佢8月頭出, 想問下應唔應該等8月出yamaha
budget?
你之前都係用E8 2.0做gym?
洗唔洗轉掛耳式
buds+1k樓下叫多方面都算係咁
buds live有無講過訂價大約幾多
xm3如果1k左右就真係好抵
我見樓上好似有人po過相,xm3而家做到好接近1k
Buds live好似睇leaks話應該都150美金左右,到時收贈品應該都係1k內
縮水縮咁激 行aptx?
有冇巴打放zero audio左耳
入左水收左皮

求放
間間都中意抄airpod造型 比d新意好嗎
支那最叻就係copy cat
今日收到EMAIL 又提早番去7月3-7送貨
然後又加價 而家40,333YEN
YOBYBO CARD 20
原來咁快出曬貨
有無ching試用過?
可以左右耳單邊用又有anc
iphone用
係咪最fit都係xm3同airpod pro
jabra 65t 用左一年半 電池老化 保養會唔會包埋
包,去觀塘整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞