True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
始終呢啲係消耗品黎,買行係為左有保養,但買行嘅價錢差唔多夠兩隻水 一年內壞就打和,唔壞就汁到
MW07 Plus講電話係咪都唔錯?
airpod pro用到悶悶地
戴左4個鐘左右得返30%電正唔正常

d聲我覺得算大 你有無試下其他耳膠
mw07 d聲屎過airpod好多 同埋講電話唔會好過佢
下 聲屎過airpod pro ????
唔撚係下話,我覺得第一代唔錯
我想講, e8 行貨保2年
如果你舊電可以玩2年
我未試過連續用4個鐘,唔清楚

因為跟機耳膠隔唔到音,final耳膠又用得唔舒服,用耳棉先好啲,可能耳棉食咗啲聲令到細聲咗
售價差一千
賣出去差幾百
如果用一年左右 即係水貨抵玩d?
當然
紙鎮
yes
iPhone 個音量推到70%先出到大約70分貝
An機推4成左右就夠
佢講到屎過Airpod pro 即刻唔駛睇佢Comment la hahahaha

講真, 講電話用Iphone 唔會搵到好過Airpod ga la~
唔駛講電話先再考慮其他TWS la~
駁唔到
要講電話真係無得揀
唔差就ok架啦,聲係top priority
https://youtu.be/sSeSmJKPHXc
諗下諗下好似啲台仔嘅in field call test根本無控制個噪音定量 搵翻個controlled test,airpods pro係嘈嘅環境好似無乜優勢
Quiet environment airpods pro最好,其次係mtw2
loud environment下noise reduction無buds+咁好
this is what the call quality sounds like...呢段野前段 airpods pro人聲濁過buds+
Btw pixel buds好似noise cancellation好勁但把聲怪到
都真係幾麻麻, 對方都唔係特別聽得清楚, 我有用MTW 1 同 MW07+ 兩個都唔係好超卓
有無試過其他? Liberty 2 air? Buds+? 有噪音定無噪音環境?
呢兩個冇呀, 再試過Cambridge Audio 仲差
台仔youtuber少睇為妙,要睇睇韓仔好過
越睇得多研究越發現佢地啲推介戇鳩,隻野500hz到2k呢個黃金位夠膽死比少5db 2k之後簡直係不堪入目,垃撚圾。 又唔smooth又recess唔知jm9
東京又多48個人確診
Yamaha到底會唔會照出新款TWS
越講越灰底 可能又delay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞