True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咩叫 凹左落去?
即係代表咩? 我廢j唔識睇
有冇巴打會戴住E8 3.0做Gym?
想問下易唔易甩
同埋如果大汗撚 係咪好快就打柴?
無線耳機個外型有冇可能做到入耳式耳機咁,見到無線耳機個外型真係屌唔落手
你試聽一啲高頻敲擊樂器可能會聽到有啲音染,通常呢啲凹凸smooth啲會舒服啲,佢凹得比較尖,可能過渡得無咁自然,去到高位會比較黯淡,睇你中唔中意呢種
我用原裝耳膠跑步會甩,會試用耳棉,希望會穩啲
要想似邊對入耳
成粒/唔要對腳?

btw蓋伊 大H都有睇
買shure新tws耳掛,跟住屌對自己中意嘅耳機落去
淨耳掛都2千,不了
請問各位巴打有冇黃店推介
想問下意見,本身追Po都已經決定買airpod pro,
但係睇返隔離Post屌到開花又有小小驚
想問下呢度既巴打究竟有冇必要買第二隻

利申:iPhone用家 聽得好雜 budget under 2k
睇黎sony同apple都準備叫信徒們課金了 次次update一衰就準備有新野出
呃... 巴打意思係等下先?
17年尾就買咗e8用到依家嚿電終於打柴,半個鐘就冇電有冇人會拎無線耳機去街邊舖換電?
冇用㗎,到時整壞仲死換過對啦
尋晚用耳棉跑咗6k,都穏陣無想甩嘅感覺
等到咪等,總之我就唔會建議xm3嘅
Tws啲延遲一代少過一代,等得嘅大可以等到8月,應該就新一代tws搭載新高通晶片,內置hybrid anc同長續航,對ios延遲處理應該都會好左
想問邊度有得試耳機而又係黃?
見你地一千蚊樓下推Noble Audio FALCON & BUDS+,手機用緊SAMSUNG
想請問一下咁多位
budget 1k左近
咩類型歌都聽 好少睇片打機
連iphone, 通話質素要好
有冇邊隻推介

本身諗緊jabra 75t, nuarl n6 pro 定 sony xm3
要通話高清已經可以foul後面兩隻,聽歌foul埋前面個隻
iphone 通話質素要好 airpods pro
n6 pro 通話真係咁差?
就係唔想用airpods好唔鐘意個款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞