True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
想請教下各位巴打 想要個bass正 中高音又唔太差
平時主要聽歌 間唔時會做下gym
要有降噪
Budget 3k內都ok
有冇咩好推介
聲我就唔係好介意既 我都聽唔出
我著重功能多d 佢sell既通話 穩定完全唔得 係個環境音叫好d 做得自然 同埋配戴感唔差
如果唔注重聲注種功能同通話買air pod pro 或者buds+啦
果陣又鍾意75T既外型同顏色嘛 其實都係一句講晒 平d個心會舒服d 1000左右就差唔多
我跑步用到腍晒,未爛都繼續用
咁玩65T active算
klipsch t5 收得好唔好? 有冇消息新果款幾時出?
咁65T配戴感應該差過75T好多🤔
我係好快就搞到腍晒而家用Spinfit
想問巴打 buds+ 隔音同佩戴感係點睇youtube話佢主要靠耳塞被動隔音但都ok?
我早兩日都買咗,開頭啲聲真係好平淡,要插入啲就好好多,不過有啲歌點都好似差啲差啲咁,所以依家試試煲吓佢,希望過一排會再有改善。應該會買過舊耳膠,隔音好的話,啲聲真係差好遠
可以同你講定先,佢個原裝耳塞係廢嘅,你攞出黎望兩眼個出聲孔就知咩料 隔音差仲要食你1/4聲
自己買過comply foam tip/ spinfit cp360裝落去好過,又或者刀工勁嘅,自己剪翻開佢個出聲孔
隔音Ok,佩戴感好好,細粒、輕同貼耳。對細耳人士好friendly
comply / spinfit 裝左之後可以擺入差電盒嗎?

MTW2又有更新

預計最少25分鐘
可以,comply true grip for galaxy buds / spinfit cp360都得
Mtw2個盒好似開始有小小鬆
幾正 聽日睇下邊到試/買先 thx
elite 75t 孝子節$1199
想請教各位巴打
本身用開WF-SP700N 成日斷線想換
諗住趁搵電話順便upgrade埋 訂左Xperia 1II
平時返工搭車聽歌
噪音環境工作有時用嚟打電話
除咗airpod 請問巴打有冇咩推介?
其實350同360有乜分別
360專門為tws而設,唔會影響充電盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞