True Wireless 真無線耳機討論 (43) 唔知改乜好

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
衛訊
mtw2 行街鋪發現有兩間香港代理,一間一年保,一間兩年保,有無伏架
師兄 想問你邊間 兩年保有現貨? 想買但行左成日都無現貨
airpod pro,降噪數據上可以同bose qc35ii & sony wh1000xm3兩隻耳牛并肩
想問下咁多位巴絲 之前用開BOSE SOUNDSPORTS FREE
主要都會聽比較重BASS既歌
2K內BUDGET有咩好選擇?
有無行信和
借左fd 個technics試左陣 發覺機身都偏大
耳蝸有撐滿的感覺 隔音幾好
新開聽落比較乾 bass都ok
係anc開左 底噪都有d明顯 係office試唔到有幾降噪

都係觸控靈敏 拎上手就播歌停播咁
之前有巴打iphone撚買左mw07+
睇片打機有冇delay
師兄唔好意思,smartone網見唔到有75折
想問UE同senn嘅音色似唔似? 因為我本身聽緊UE嘅有線入耳
用緊AirPods 2壞左
平時踩roller啲風聲好嘈
想問下有無邊隻啱我用
Budget$1500左右
個人嘅排序:Liberty Air 2、Buds+、5100、AirPods Pro、Track Air+、75t
Buds+啦,靚仔、細粒、長氣、靚聲、平、講電話超清楚
其實不然未用過原版firmware嘅我都覺得效果唔差,即使有啲師奶喺你附近大聲講嘢都會濛咗少少,而Track air+係會收晒咁滯
me2仲要舊2 pin....
眼見shure換晒頭可以換藍芽線好葡萄
tf10pro永恆經典
我都係tf10果時減價勁平即入,點知佢比人收購執鬼埋。。。。。
後來UE創辦人自立門户建立品牌JH Audio
https://youtu.be/lydnIwLhn8A
有啲變化囉,但非常輕微,班友自己心理作用姐。 如果airpod pro叫廢,咁所有入耳式anc都要收皮

final 第一隻真無線
本身我都係用xm3都係唔見左個盒
然後我完左libratone track air plus
anc好過xm3 但係音質冇咁好
而家成日諗緊好唔好配返個盒
要入code
SUMMERHAHAHA

就快無晒,要買就快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞