Firstrade 定 Charles Schwab (FT vs CS)

1001 回覆
58 Like 3 Dislike
咁耐gei, 我用咗6日就用得
匯款快可以過夜就到
慢d都最多3日
CS試過,每次盛惠25鎂
2晚左右收到
想問cs w8 form係咪一定要手填,有冇得電子填
Summary of Agreement先要印出黎
W-8Ben可以填E-Copy
唔駛印呀....你簽到名就得
我都想知由Firstrade 匯款返HK , 我HSBC 得港元accunt, 係唔係會自動由美元轉番做港幣入落我戶口 ?
係路係匯幾多都得?
Firstrade 開戶開左成個禮拜都未開到,好垃圾
係咁問長問短
答左無業,又要問同解釋咩工作有咩收入來源
咪話解釋virus 無野做(心諗都唔洗俾income proof 你理9我有無業呀)
之後又問其他填表問題犯駁位,又要解釋
心諗9填唔洗認真呀話
已小7佢再嘈同我withdraw 算
有無師兄遇過? 其他外國券行係咪都係咁?
我夜晚申請ft
第二日就收到email 開到
不過介面好似好少野 未入錢開始用
最後嗰行要入你嘅戶口號碼同名
自己鳩填、有犯駁仲咁大聲屌柒人
唔撚做你呢啲閪客就啱
唔可以有特別符號

等左三個月,終於寄到。
請問FT debit card有咩條件?
理論上係
不過你有錢到有幾十皮鎂匯黎匯去就實關心你
咁你解釋下點解填左無業又要人解釋工作詳情?無業都要解釋?無業唔俾開account?職業又無俾人填兒子
似係你問題,基本上冇乜人遇過呢o的問題

Ft出左名快同問得少問題/唔問問題
笑咗,點解咁誠實填無業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞