[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
頭兩部黑磚唔撚合格啦
冇hi-res貼紙

邊個話我冇

發現耳機上面有條綠色線 唔知咩黎

裡面定出面

裡面定出面

出面啦一定 aya睇唔到入面

裡面定出面

其實睇到 似係入面

裡面定出面

其實睇到 似係入面

入面會無啦啦變色

冇閒錢換player 頂住當先....

我有無睇錯
cm條管咁長嘅

裡面定出面

其實睇到 似係入面

入面會無啦啦變色

拎耳機第二日發現 條線應該一開始就有 要係光猛既地方先睇到
最近發現條綠色野越黎越長 諗住聽日返返去問

冇閒錢換player 頂住當先....

我有無睇錯
cm條管咁長嘅

角度姐 我同人比較過發覺算短
有冇巴打有好推介
細佬我想玩下耳機,算係超級新手
唔知有咩耳機啱自己
聽開band歌pop rock ,有時會聽下metal 好似metallica個類,有時又會聽下流行曲
想搵隻隔音高質同埋合我類型嘅耳機
希望咁多位巴打有好推介
搭單問埋,其實動鐵,單元係咩嚟
高中低頻又係乜,因為真係超新手想理解一下

價錢預1-2千到
有冇巴打有好推介
唔知有咩耳機啱自己
聽開band歌pop rock ,有時會聽下metal 好似metallica個類,有時又會聽下流行曲
希望咁多位巴打有好推介

價錢預1-2千到

睇左置頂果D資料先再問啦
Ie800 電話直推會唔會有怪聲?

eBay 二手$2k有交易

點知原來係淘寶ie800 黎
有冇巴打有好推介
唔知有咩耳機啱自己
希望咁多位巴打有好推介

價錢預1-2千到

睇左置頂果D資料先再問啦

對唔住大佬 依家睇
有冇巴打有好推介
唔知有咩耳機啱自己
希望咁多位巴打有好推介

價錢預1-2千到

試下sony n3ap, focal sphear, ath?
單元係指耳機入面發聲個個物體,動鐵係其中一種,唔同設計咁解,第一頁有簡單講下
高中低頻即係高中低音咁囉,有見過鋼琴係咩架可?左邊低音啲,右邊高音啲
2.5mmcx 線,雷切改o唔ok㗎
有冇巴打用過?同價位有冇更好選擇

裡面定出面

其實睇到 似係入面

入面會無啦啦變色

發芽喇

裡面定出面

其實睇到 似係入面

入面會無啦啦變色

發芽喇

Line群求加

如果正計3.5,有邊部質素相近?
因為好似見有啲人插到個3.5一文不值咁

記得之前有巴打話同a35差唔多 但我冇試真過a35唔知

雖然未聽過,但好似誇左啲喎

On9 依家3.5煲左~100小時
明顯好過煲左300粒鐘部A35
我兩部都有

SONY死忠

連耳機都係sony
一套大法真係不得之了

今次果批 係做得幾唔錯
黑磚同N3AP都幾正

我正正就係依兩樣
完全突顯sony調音 人聲夠潤 女聲毒 男聲厚 bass有量下潛深 音場闊
暫時未有其他廠比到依種感情同樂感我

咁我寧願買貴D既耳機算

要貴啲就走去日本整sony justear cm

On9 依家3.5煲左~100小時
明顯好過煲左300粒鐘部A35
我兩部都有

SONY死忠

連耳機都係sony
一套大法真係不得之了

今次果批 係做得幾唔錯
黑磚同N3AP都幾正

我正正就係依兩樣
完全突顯sony調音 人聲夠潤 女聲毒 男聲厚 bass有量下潛深 音場闊
暫時未有其他廠比到依種感情同樂感我

咁我寧願買貴D既耳機算

要貴啲就走去日本整sony justear cm

無野阻止到我對大法嘅熱愛
有1a仲有冇必要上黑磚
Ath ls300 換埋原廠條HD313A iPhone推點睇

Iphone推冇問題
升級線就只係用過上一代athdc5/1.2配im03
個人覺得人聲前左,其他就分別唔大
新嗰條就唔知了
值唔值見人見智

我依家都係傾向買UE900S

可唔可以俾啲意見
新手有野想問
話說我兩個月前喺肥花買左部日水300r(賣家喺日馬買),一路用得好地地,直到前幾日無啦啦壞左,好似壞左底板(卡喺android個開機畫面+入唔到recovery mode),想問下有冇邊度有得整?

好似要拎番日本整

用緊,9千幾羊就有8芯銀鍍銅
我覺得都幾抵玩

用緊,9千幾羊就有8芯銀鍍銅
我覺得都幾抵玩

銅鍍銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞