[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
請問除左hktrack. Hifitrack. Onkyo. 仲有無買file 大網

mora.jp

未係日本網買過,HK CREDIT CARD 收唔收CHARGE?

唔收,PC買要日本VPN先買到。
APPS不用VPN。

ONKYO好似買完一個月後就不能再下載。

mora沒記錯係沒有時限。

WM1A 無APP,有冇PC JP VPN 教學~
請問除左hktrack. Hifitrack. Onkyo. 仲有無買file 大網

mora.jp

未係日本網買過,HK CREDIT CARD 收唔收CHARGE?

APPS不用VPN。

電話買咪得

mora.jp

APPS不用VPN。

電話買咪得

唉瘋唔得
請問有冇巴打試過1MORE E1010

辣殺
你地會唔會三百蚊買隻CD

D毒撚碟郁d都幾百啦

果時YUI 日版初回都400蚊隻啦

鍾意既無所謂啦

利申買過隻x japan差不多一千蚊

好我丁!

D毒撚碟郁d都幾百啦

鍾意既無所謂啦

好我丁!

有愛就買 理鳩佢幾錢
請問做個咁既耳模大約要幾錢?

300幾

有無咩地方推介?
上網查過好似黎黎去去都係
匯 X
唯 X

聽健

我自己做過兩次,我識既人都係聽健做無咩問題

唔該巴打

辣殺

如果$1500 價位左右有冇聽流行曲有冇好介紹

辣殺

如果$1500 價位左右有冇聽流行曲有冇好介紹

如果$1500 價位左右,主要聽流行曲有冇好介紹

mora.jp

APPS不用VPN。

電話買咪得

唉瘋唔得

我都IPHONE

D毒撚碟郁d都幾百啦

鍾意既無所謂啦

好我丁!

有愛就買 理鳩佢幾錢

買了,泳兒隻碟280機
想問下大家有冇咩overear推介?睇緊b&w p7, ATH sr5bt, sennheiser
聽開女聲(IU,陳綺貞,YUI呢類),流行都會聽下
講起買碟,有無足知邊到多台灣二手碟?
剛剛買左鄭中基 Best Hits DSD

個封面好娘

D毒撚碟郁d都幾百啦

鍾意既無所謂啦

好我丁!

有愛就買 理鳩佢幾錢

相對啲日版碟初回限量碟嚟講,突然覺得Analogue Productions同FIM啲靚錄音碟嘅價錢好合理

個封面好娘

盡量唔到睇個COVER

買左隻cd 勤 炒冷飯都係忍唔住落左坑
各位黑磚巴打用開咩CASE,有冇人TAOBAO,SO FAR 呢隻好似最平,雖然好7

https://world.taobao.com/item/542493732706.htm?spm=a312a.7700714.0.0.vVRz9Q#detail
終於去試左木星 仙女個啲 用ak300 但無啲巴打講到咁正 究竟係咪我木耳 定係我sources 有問題

AK300唔易夾earphone, 因為聲底太柔(個人意見)

每人口味都唔同,你地心中嘅正唔一定係你心中嘅正
想問小小嘢,我條um1啱啱壞左而家想upgrade 筆直2k內
睇左第一版同做左少少research,想搵條同UM1差唔多特點嘅係咪SE425?
我聽慣左UM1呢種人聲比較出嘅,但唔好好似UM1咁零bass,SE425會唔會係好選擇?定有其他推介?
唔該晒

聽男聲 pop song為主,thank you

就425啦,正呀

好嘅

突然又見左隻ue900s啱筆直,佢同se425比嘅話我應該揀邊隻好

btw ue900s好似戴得冇咁舒服?

sony n3ap?

可以試埋呢個

因為我係外國冇得試

ue900 我自己就唔會點推薦,其他2隻都ok嘅
各位黑磚巴打用開咩CASE,有冇人TAOBAO,SO FAR 呢隻好似最平,雖然好7

https://world.taobao.com/item/542493732706.htm?spm=a312a.7700714.0.0.vVRz9Q#detail

http://item.rakuten.co.jp/keitai-kazariya/cp-nwwm1lc1/

我用呢款,不過香港冇得買。
前排買左se535黎試 真係好正
有沒咩player推薦

買左黎試,有錢真好
請問做個咁既耳模大約要幾錢?

300幾

有無咩地方推介?
上網查過好似黎黎去去都係
匯 X
唯 X

聽健

我自己做過兩次,我識既人都係聽健做無咩問題

我之前都係搵開聽健,不過其實間間都有人要refit架啦,睇你彩數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞