[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
頂 正話先諗住買se425, 跟住fd介紹um3x,又好似啱我啲 但佢又停左產 轉買um pro 30好冇

試下inear既 sd系列啦
我隻334未煲d人聲同樂器聲好蒙 同試個陣差好遠

岩岩拎果陣係有D奇怪
2-30個鐘之後已經好好

我仲以為壞左

tg定mh
買左im50冇一個月
右邊鬆鬆地係咪正常
成日覺得佢會斷針好煩

btw仲有係右邊大聲過左邊
係咪已經可以拎去換

試下左右換線係咪都係一樣?

岩岩拎果陣係有D奇怪

我仲以為壞左

tg定mh

Mh黎

岩岩拎果陣係有D奇怪

我仲以為壞左

tg定mh

Mh黎

覺唔覺mh bass重左唔少
頂 正話先諗住買se425, 跟住fd介紹um3x,又好似啱我啲 但佢又停左產 轉買um pro 30好冇

二手sd2 啱唔啱
聽多流行曲musical都會 基本上雜食
筆直千二之內 想要勾耳
本身諗緊im70/im02 想問下有冇更好推介或者咩意見俾到細佬
無ANDRIOD 機真係好煩,好多歌都想買但買唔到
用緊x1/x1a嘅巴打你地用緊咩case?
係邊到買
用緊x1/x1a嘅巴打你地用緊咩case?
係邊到買

Protection sheet
冇套
請教下咁多巴打,我本身用緊cowon z2,想買條聽人聲毒撚歌既耳機,有無介紹

仙女 啪啪啪 仙女 啪啪啪 仙女 啪啪啪

點解唔換左部機先
z2 部機 d 聲唔多掂,佢android 2.3又舊
你鍾意cowon 玩eq 既平平地咪睇番p1/pm2 2手
之前用過j3>z2(我部機仲係到 ) ,家下p2

唔夠資金慢慢黎
新手唔知有冇問錯地方
如果想平時用電腦聽歌/睇片靚聲d應該買咩?dac?amp?有冇巴打有推介
用緊im04同akg k550 mk2
budget $2000左右
聽開acg

二手sd2 啱唔啱

唔買二手啦 thanks anyway
fw01 日森31000 yen
黑磚好套難求

淘寶幫到你
我貼同套都係淘寶
聽日路過旺角
有咩值得玩
想試下VE8
黑磚好套難求

淘寶幫到你
我貼同套都係淘寶

淘寶透明套性價比無敵
想問聽歌要求唔高,要一步到位既耳機1000budget夠唔夠做
xdp30r 日森30000yen
想問聽歌要求唔高,要一步到位既耳機1000budget夠唔夠做

睇你點為之一步到位
要一步到位做究極連登仔的話你加多個零都唔夠
究極連登仔裝備

要求唔高其實earpod都好夠做
聽日路過旺角
有咩值得玩
想試下VE8

ptgf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞