[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

24個月
聽到厭都未供完

Foco citi bank 卡 係既 但窮撚係要咁先買到架啦

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期

長毛表示現金最平同八樓好似得恆生分期唔免charge

會唔會有好多CD ROM睇到,然後個個都話識長毛

24個月
聽到厭都未供完

Foco citi bank 卡 係既 但窮撚係要咁先買到架啦

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期

長毛其實係老細
多人買仲開心

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期

長毛其實係老細
多人買仲開心

呢句語氣錯咗
長毛係咪老細我唔知架
其實4芯線同8芯線有幾大分別?
仙女座8500可分期24個月 好想衝

邊間

24個月
聽到厭都未供完

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期

戴個假膠話係長毛細佬
電腦用耳機有乜推介
平時睇下youtube,聽住歌做野
想要包晒成隻耳果d

Budget?

大約1000左右
本來用緊隻AKG K514 II,但一邊冇左聲
同埋電腦開到最大聲都唔夠聲推唔起
插隻Sony XBA-A3即刻大聲到耳都聾
電腦用耳機有乜推介
平時睇下youtube,聽住歌做野
想要包晒成隻耳果d

Budget?

我試過將耳機插落電腦 會聽到啲雜訊咁

底噪黎,搵啲唔好太靈敏嘅耳機會好啲
話說個耳機推介list使唔使update吓?

要啦,一齊整個新list吧,除左list 入面嘅,有無入門推介?
日本仔隻sora我覺得幾好,不過貨唔知多唔多
星際2樓有得試
仙女座8500可分期24個月 好想衝

邊間

24個月
聽到厭都未供完

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期

戴個假髮話係長毛細佬
入門緊係要仙女黑磚啦
入門緊係要仙女黑磚啦

仲有窮學生裝備
諗起高登某巴打

要但無人有心機整

要但無人有心機整

當年好似已經每個post都話要大執,
講左唔知幾多年

要但無人有心機整

講左唔知幾多年

要執好耐啦
啲嘢唔 updated
想問下各位對sem6有咩評價

要但無人有心機整

講左唔知幾多年

要執好耐啦
啲嘢唔 updated

有無64audio同好
發覺用電話推ie80好似推唔哂 有咩player岩用?
Budget 4000蚊左右
有無64audio同好

等緊隻 fourte
有無64audio同好

等緊隻 fourte

係咪冇得試
有無64audio同好

等緊隻 fourte

係咪冇得試

我用當年 kickstarter a12 盲換

宜家佢瘋狂delay

佢連first production 都未出到好難有demo 喎除非你去外國嗰啲show
有無64audio同好

等緊隻 fourte

見head-fi有人話係最overprice嘅耳機,又話個圈係用幾cent嘅料嚟做
有冇source睇下佢舊圈係用咩技術整?
有無64audio同好

等緊隻 fourte

見head-fi有人話係最overprice嘅耳機,又話個圈係用幾cent嘅料嚟做

呢個我就唔清楚lu
斷估所有耳機個 cost 不嬲都好低
有無64audio同好

等緊隻 fourte

呢個我就唔清楚lu
斷估所有耳機個 cost 不嬲都好低

U6想換線有無介紹
發覺用電話推ie80好似推唔哂 有咩player岩用?
Budget 4000蚊左右

比多少少 dpx1a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞