[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
新手唔知有冇問錯地方
如果想平時用電腦聽歌/睇片靚聲d應該買咩?dac?amp?有冇巴打有推介
用緊im04同akg k550 mk2
budget $2000左右
聽開acg

可以搵dac amp一體機吧
xdp30r 日森30000yen

有幾間17000yen
唔知係咪老左定耳機問題
隻compact monitors stage 2
換左兩次左邊中高音單元(一次2014一次2017)
而家左右少少唔平均之外
換完單元,隔左幾個月聽返
感覺上 同我第一次聽既stage 2個種人聲感動 冇左
定係其他新耳機越做越好

特別hi-hat聲 懵左好多!!

你聽得太多好野?
佢耐無煲?
潮濕得滯影響?幫佢吸下濕
想問聽歌要求唔高,要一步到位既耳機1000budget夠唔夠做

以連登標準裝備黎講一步到位你要俾多7千

Andromeda

有幾間17000yen

係wo, 17000yen係咪只送日本
聽多流行曲musical都會 基本上雜食
筆直千二之內 想要勾耳
本身諗緊im70/im02 想問下有冇更好推介或者咩意見俾到細佬

最衰n3ap唔勾耳
上面2隻都唔錯
新手唔知有冇問錯地方
如果想平時用電腦聽歌/睇片靚聲d應該買咩?dac?amp?有冇巴打有推介
用緊im04同akg k550 mk2
budget $2000左右
聽開acg

可以搵dac amp一體機吧

Massdrop之前出過O2/ODAC combo, 不過唔知幾時再出返

有幾間17000yen

fake seller,全部低feedback,佢賣既野全部平過出面一半
聽日路過旺角
有咩值得玩
想試下VE8

好似仲未有得試ve8
前幾日試線個陣我問過下
呢排ve周圍飛搞緊發佈會 等佢完晒先有得試

有幾間17000yen

fake seller,全部低feedback,佢賣既野全部平過出面一半

最近我見ATH ls200 都賣13000YEN
覺得有伏
想問聽歌要求唔高,要一步到位既耳機1000budget夠唔夠做

睇你點為之一步到位
要一步到位做究極連登仔的話你加多個零都唔夠
究極連登仔裝備

點先算
黑磚4.4 run 左五十個鐘左右仲係好乾,清水咁是咪正常

睇你點為之一步到位
究極連登仔裝備

點先算

一千蚊叫一步到位?
條線都唔止呢個價wo大佬

一步到位= ak380ss + 64audio A18

睇你點為之一步到位
究極連登仔裝備

點先算

一千蚊叫一步到位?

我講緊究極連登仔裝備,想知係咩
想知自己有無資格

睇你點為之一步到位
究極連登仔裝備

點先算

一千蚊叫一步到位?

想知自己有無資格

傳說中既大奧
amazon過多兩日又平幾舊架啦

睇你點為之一步到位
究極連登仔裝備

點先算

一千蚊叫一步到位?

想知自己有無資格

傳說中既大奧

AK Kern/ 380ss + VE 8 / VE6XC Silver / 64audio A18 + Effect audio最貴嗰條線
個人覺得係ak380 + 215
個人覺得係ak380 + 215

215特別版先係
成日loop最強裝備
過幾日又回帶
明明無新野出
講嚟講去嗰幾樣

以連登標準裝備黎講一步到位你要俾多7千

Andromeda

放粒鼻屎入耳
係日本e-earphone見過AK380SS+AMP
重撚到仆街

睇你點為之一步到位
究極連登仔裝備

點先算

一千蚊叫一步到位?

想知自己有無資格

傳說中既大奧

再加條霜之哀傷大奧升級線
Dx200終於出amp2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞