[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有無巴打知shure 條lightning線幾時出呀
請問有冇巴打試過1MORE E1010

辣殺

如果$1500 價位左右有冇聽流行曲有冇好介紹

如果$1500 價位左右,主要聽流行曲有冇好介紹

n3ap
想問下大家有冇咩overear推介?睇緊b&w p7, ATH sr5bt, sennheiser
聽開女聲(IU,陳綺貞,YUI呢類),流行都會聽下

主女聲我淨係知msr7
新手想買大約一千蚊入耳
睇完第一版介紹之後想買S2 因為佢外型最好
想問下 bose同soul 既耳機一千蚊既價錢係咪都係麻麻?
Thanks!

soul係beats啲朋友黎
bose就主動降噪嘅野可以考慮
不過s2 應該比較難買到了吧?
等隻ve6xc silver 等到望穿秋水

德國工藝真係磨練人心

等多兩個月啦

我隻ve6xc由整耳模計,等咗一個半月

ve標準好似係兩個月

之前好似話有個巴打ve5整左3個半月?

完成耳模3月11,就來個半月,就來⋯

3個半月
我都等左1個月多啲 有排先到

11個星期

我都等左3個月先有
德國工藝做得特別慢
點解好似冇人講ONKYO隻IE-C3咁

onkyo耳機比較少人講
隻e900m以前都幾多人講 而家冇人推

我其實等緊佢隻和樂器大耳牛
好似唔錯咁

唔識大耳牛 不過隻ie-c3呢度有巴打買過
話聲底似334
我自己覺得對耳機好肉酸 冇乜興趣

高登隱世歌王陳柏宇早排開音樂會呢隻贊助咗比佢用

好似唔錯咁

話聲底似334

日本就話姐 香港歌手都贊助

好似唔錯咁

話聲底似334

日本就話姐 香港歌手都贊助

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1217628774978914&id=389612687780531
平時好似多數係UE 唔知點解係onkyo
請教下咁多巴打,我本身用緊cowon z2,想買條聽人聲毒撚歌既耳機,有無介紹
請教下咁多巴打,我本身用緊cowon z2,想買條聽人聲毒撚歌既耳機,有無介紹

仙女 啪啪啪 仙女 啪啪啪 仙女 啪啪啪
黑磚好套難求
黑磚好套難求

dignis嗰隻睇落幾靚 不過好似街冇賣

仙女 啪啪啪 仙女 啪啪啪 仙女 啪啪啪

點解唔換左部機先
z2 部機 d 聲唔多掂,佢android 2.3又舊
你鍾意cowon 玩eq 既平平地咪睇番p1/pm2 2手
之前用過j3>z2(我部機仲係到 ) ,家下p2
有冇巴絲知邊度有得維修535?
過咗保養,跌碎咗
想問下係ITUNES買既歌,佢既M4A格式 可唔可以過落去FIIO X5III果到聽?
想問下係ITUNES買既歌,佢既M4A格式 可唔可以過落去FIIO X5III果到聽?

可以
有冇巴絲知邊度有得維修535?
過咗保養,跌碎咗

換過隻好過
買左im50冇一個月
右邊鬆鬆地係咪正常
成日覺得佢會斷針好煩
我隻334未煲d人聲同樂器聲好蒙 同試個陣差好遠
買左im50冇一個月
右邊鬆鬆地係咪正常
成日覺得佢會斷針好煩

btw仲有係右邊大聲過左邊
係咪已經可以拎去換

岩岩拎果陣係有D奇怪
2-30個鐘之後已經好好

岩岩拎果陣係有D奇怪
2-30個鐘之後已經好好

我仲以為壞左
頂 正話先諗住買se425, 跟住fd介紹um3x,又好似啱我啲 但佢又停左產 轉買um pro 30好冇
百記要落幾級樓梯個間 宜加黑磚有現貨

利申頭先問仲有一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞