[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
部黑磚煲咗同未煲真係爭好遠 啱啱買返嚟真係衰聲得好緊要, 啲人聲好乾有又冇乜立體感,宜家啲聲好有層次感,同埋啲人聲好滑

我到都而家都覺得乾
買了3個月多啲。

佢聲稱要煲二百個鐘

我一開波就煲佢個4.4
3.5個頭無用過
前排買左se535黎試 真係好正
有沒咩player推薦

Ak380

加埋個amp
你地係就咁播平時d歌去煲定用其他?
你地係就咁播平時d歌去煲定用其他?

求其拎D野黎播咪得 洗咩咁講究
前排買左se535黎試 真係好正
有沒咩player推薦

Ak380

加埋個amp

完美組合

4月頭係8/F買8870

頂佢,幾舊水都厄我

8/f 係邊到?

友誠
Btw點解唔問下D字頭?再平多幾舊喎

分期就沖左去,岩岩佢打比我話貨到左

貨已拎,我加入黑磚大家庭了

問左sales,8880 應該係一炮過比就有300蚊回贈,9180-300 =8880,我用左100 cash dollar 後加分期就做到8980,想買既可以參考下數字

我上個月買係8800-300蚊cash dollar
分期可以照做喎
旺角落地牢間百記
右店個靚仔仲話我死蠢
最平應該係8500-300cash dollar

我諗要R鳩個sales先有得平
請問pp8+300r有咩2.5mm balance線推介? budget大約1000左右
部黑磚煲咗同未煲真係爭好遠 啱啱買返嚟真係衰聲得好緊要, 啲人聲好乾有又冇乜立體感,宜家啲聲好有層次感,同埋啲人聲好滑

我到都而家都覺得乾
買了3個月多啲。

佢聲稱要煲二百個鐘

我一開波就煲佢個4.4
3.5個頭無用過

我都係用4.4
只係估唔到搭VE6 X2會咁乾
試機果陣用3.5試都冇咁乾
依加係Amazon jp 買300r 好定買行貨抵屌啲?

我到都而家都覺得乾
買了3個月多啲。

佢聲稱要煲二百個鐘

我一開波就煲佢個4.4
3.5個頭無用過

我都係用4.4

巴打用緊咩線
請問pp8+300r有咩2.5mm balance線推介? budget大約1000左右

定還是拎原裝線去改平衡頭算呢?

300r 同 dpx1a 差萬4yen 邊部好

冷聲300r暖聲x1a

兩部質素我覺得幾乎一樣

冷聲300r暖聲x1a

兩部質素我覺得幾乎一樣

水貨都成3千7

冷聲300r暖聲x1a

兩部質素我覺得幾乎一樣

水貨都成3千7

係 同埋x1a貴成千 好難揀

冷聲300r暖聲x1a

兩部質素我覺得幾乎一樣

水貨都成3千7

咩依家咁high貴
咁行算啦四中有找
一係二手行

冷聲300r暖聲x1a

兩部質素我覺得幾乎一樣

水貨都成3千7

係 同埋x1a貴成千 好難揀

冇特價水同行都係差幾舊
水貨既話不如上肥花收2手
不過壞左冇得整
行貨就有保障D

頂佢,幾舊水都厄我

8/f 係邊到?

友誠
Btw點解唔問下D字頭?再平多幾舊喎

分期就沖左去,岩岩佢打比我話貨到左

貨已拎,我加入黑磚大家庭了

問左sales,8880 應該係一炮過比就有300蚊回贈,9180-300 =8880,我用左100 cash dollar 後加分期就做到8980,想買既可以參考下數字

我上個月買係8800-300蚊cash dollar
分期可以照做喎
旺角落地牢間百記
右店個靚仔仲話我死蠢
最平應該係8500-300cash dollar

我諗要R鳩個sales先有得平

新界人少出城
有冇巴打有港行dpx1a 個system既zip
我要reflash部機
請問做個咁既耳模大約要幾錢?

我到都而家都覺得乾
買了3個月多啲。

佢聲稱要煲二百個鐘

我一開波就煲佢個4.4
3.5個頭無用過

我都係用4.4

巴打用緊咩線

whiplash twau reference gold
想問dp100加Ak rosie 8單夾唔夾
利申:呢排冇時間去試 想隻player就退坑

300幾

300幾

有無咩地方推介?
上網查過好似黎黎去去都係
匯 X
唯 X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞