[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
各位大哥,想問下fitear monet17 係唔係唔駛換線?

睇自己需要既姐
你會期望買隻耳機返黎唔岩自己 要換黎換去咩?

聽耐左,想換條線升級,但聽講話換完重衰,睇黎都係要親身去試下.

換銅會耐聽d 隻野原本都幾刺耳下

Thx! 另想問下除左dma,邊度有fitear線試?

星際210
有幾條無雙既fitear頭

無雙係咩來?

牌子名

睇自己需要既姐
你會期望買隻耳機返黎唔岩自己 要換黎換去咩?

聽耐左,想換條線升級,但聽講話換完重衰,睇黎都係要親身去試下.

換銅會耐聽d 隻野原本都幾刺耳下

Thx! 另想問下除左dma,邊度有fitear線試?

星際210
有幾條無雙既fitear頭

無雙係咩來?

牌子名

LM
呢排無乜新目標
繼續uerm

養精蓄銳
有無tg gp?

唔入gp好撚過
唔識問下野都唔比 google到唔洗問啦
當正自己大撚哥話踢就踢

我都唔明點解啲人踢你
想拉返你入去講返,不過無入到

反而隔離淘仔gp 幾多野傾下
新手想換 earphone
而家用緊Plantronics backbeat go3
700內 IM50,SE215定係有乜嘢介紹,呢兩隻會唔會反而降咗級 求推介
700內 IM50,SE215定係有乜嘢介紹,呢兩隻會唔會反而降咗級 求推介

215啦

秒天秒地性價比之王

215啦

秒天秒地性價比之王

215LE 同普通版有乜分別

215啦

秒天秒地性價比之王

唔洗問1k樓下一定係215最好

215啦

秒天秒地性價比之王

換埋傳說中個條線 人聲同535一樣咁正

215啦

秒天秒地性價比之王

你見周街都有人用 就知係好耳機黎

215啦

秒天秒地性價比之王

215性價比屌打535
215SE換埋mars8線秒殺andromeda
。。

215啦

秒天秒地性價比之王

周街都用姐係公廁姐

215啦

秒天秒地性價比之王

周街都用姐係公廁姐

係仙氣!
215換銀線秒殺3000蚊內所有耳機
喂咁而家張推介list識改啦
有無tg gp?

唔入gp好撚過
唔識問下野都唔比 google到唔洗問啦
當正自己大撚哥話踢就踢

我都唔明點解啲人踢你
想拉返你入去講返,不過無入到

反而隔離淘仔gp 幾多野傾下

果咩lok 串過馬撚
認真問新ue頭插唔插得入tf10頭
佢答 唔係盲都知插唔到 仲有你知唔知咩係新ue頭?
見佢咁串我答佢 係咪舉中指咁凸出黎果個就叫新ue頭
之後就踢左我
咁我真係唔識派下膠 唔知以為佢老婆係ue頭插親佢老婆
香港人壓力真係大

改藍牙線會唔會好on9
380黑機18500又幾抵屌

代理似係出新旗艦前走貨

改藍牙線會唔會好on9

唔會,215點夾都係性價比之王
急問 玫瑰金色既rosie 係末6單黎?? 8單果隻好似係金色黎
利申:盒話係8單 但隻耳機係玫瑰金色 Google過好似得8單係金色冇玫瑰金色 買左3個月先發現
急問 玫瑰金色既rosie 係末6單黎?? 8單果隻好似係金色黎
利申:盒話係8單 但隻耳機係玫瑰金色 Google過好似得8單係金色冇玫瑰金色 買左3個月先發現

隻色好似無變喎

隻色好似無變喎

但係我果隻色同Google既rosie金色唔同 我呢隻好似 玫瑰金咁

隻色好似無變喎

但係我果隻色同Google既rosie金色唔同 我呢隻好似 玫瑰金咁

應該係影相問題,應該唔係純金色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞