[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
巴打們知唔知邊度有xelento remote賣,價錢如何呢

Thanks
有冇巴打有港行dpx1a 個system既zip
我要reflash部機

部新機自己藍mon boot唔到機
有冇人有?
請問做個咁既耳模大約要幾錢?

300幾

有無咩地方推介?
上網查過好似黎黎去去都係
匯 X
唯 X

聽健

我自己做過兩次,我識既人都係聽健做無咩問題
巴打知唔知出面邊度有wm1a/z保護套(膠或皮)賣

買原廠啦

買原廠啦

早排有巴打淘case and mon 貼
有無用緊黑黃雀巴打 想知你地配緊咩player

配返dp100好似有加成可以試下
請問除左hktrack. Hifitrack. Onkyo. 仲有無買file 大網
請問除左hktrack. Hifitrack. Onkyo. 仲有無買file 大網

mora.jp

mora.jp

未係日本網買過,HK CREDIT CARD 收唔收CHARGE?

mora.jp

未係日本網買過,HK CREDIT CARD 收唔收CHARGE?

唔收,PC買要日本VPN先買到。
APPS不用VPN。

ONKYO好似買完一個月後就不能再下載。

mora沒記錯係沒有時限。

買原廠啦

有d核突
想問dp100加Ak rosie 8單夾唔夾
利申:呢排冇時間去試 想隻player就退坑

買原廠啦

有d核突

我未見過官方/非官方係靚lo

買原廠啦

有d核突

miter套見過8樓有/透明膠套可以淘

配返dp100好似有加成可以試下

你地會唔會三百蚊買隻CD

D毒撚碟郁d都幾百啦

D毒撚碟郁d都幾百啦

果時YUI 日版初回都400蚊隻啦

鍾意既無所謂啦

利申買過隻x japan差不多一千蚊
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1489895554415813&id=898459960226045
睇到好燥
正正經經賣耳機唔得既

條女把聲應該靚過對耳機D聲
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1489895554415813&id=898459960226045
睇到好燥
正正經經賣耳機唔得既

好撚假喎
聽到想一巴星過去
睇到好燥
正正經經賣耳機唔得既

好撚假喎
聽到想一巴星過去

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞