[耳機撚] 討論下香港各大耳機店(17)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
effect audio果d得1-2條有fitear頭
仲要3.5
toxic cable香港係咪冇得試?t8ie想試下有冇金銀線可以玩下
如果筆直有限
大約3千幾入部舊版dpx1
抵唔抵玩?
toxic cable香港係咪冇得試?t8ie想試下有冇金銀線可以玩下

黎台灣試

黎台灣試

想喺香港試完叫fd台灣買
如果筆直有限
抵唔抵玩?

一定要一手?唔係就睇下2手dpx1a 有冇人放緊3k

黎台灣試

想喺香港試完叫fd台灣買

香港冇 盲入
如果筆直有限
抵唔抵玩?

X1a 咁快已經跌落3k??
仙女座8500可分期24個月 好想衝

邊間

24個月
聽到厭都未供完

Foco citi bank 卡 係既 但窮撚係要咁先買到架啦

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期
覺得巴打點睇sem6

唔怕裂 可以買earsonics
聽過有人 新既es3 一樣問題
雖然聲
velvet用家 過保 裂
如果筆直有限
抵唔抵玩?

睇下啫
如果筆直有限
抵唔抵玩?

睇下啫
有冇巴絲打用緊AKG N30 N40

2500~3000 蚊樓下有什麼好inear推薦??
有無邊部平player用到spotify大家係推薦?
三千樓下

同問
有無邊部平player用到spotify大家係推薦?
三千樓下

同問

2手300r?
a35
電腦用耳機有乜推介
平時睇下youtube,聽住歌做野
想要包晒成隻耳果d
話說個耳機推介list使唔使update吓?
電腦用耳機有乜推介
平時睇下youtube,聽住歌做野
想要包晒成隻耳果d

Budget?

我試過將耳機插落電腦 會聽到啲雜訊咁

邊間

24個月
聽到厭都未供完

Foco citi bank 卡 係既 但窮撚係要咁先買到架啦

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期

長毛表示現金最平同八樓好似得恆生分期唔免charge

邊間

24個月
聽到厭都未供完

8500有d貴
可以去其他鋪比較下

去八樓話長毛介紹問下
不過無分期

長毛出現了

做緊6個月分期

長毛表示現金最平同八樓好似得恆生分期唔免charge

會唔會有好多CD ROM睇到,然後個個都話識長毛

用住先
巴打們點睇let's go audio依間野
巴打們點睇let's go audio依間野

除左貴之外冇乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞